Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

FUZZ MANTA + DRÖN

Det Københavnske band Fuzz Manta spiller psykedelisk influeret hard rock med referencer til bands som Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath samt de mere samtidige Black Mountain Dead Man og Clutch. I centrum for Fuzz Mantas lyd står bandets rå og ekspressive kvindelige vokalist Lene Kjær Hvillum, der i samarbejde med den karismatiske guitarist Frederik Jensen giver bandet dets særegne lyd. Musikken ligger i spændingsfeltet mellem tung blues, 70’er hardrock, udflippede jams og eksperimenterende syrerock.

Fuzz Manta, som blev dannet i 2006, har turneret Europa rundt siden 2007, spillet på et hav af festivaler og spillesteder, og har spillet support for bands som Nebula, Premonition 13 og Graveyard. Bandet har netop sluppet sit fjerde album på gaden, “The Stonewolf”, som er intet mindre end en dobbelt-vinyl-koncept-udgivelse.

http://www.facebook.com/fuzzmanta

Et vindblæst røvhul på den vestjyske hede er vist det tætteste man kommer på en ørken i Danmark. Så det er ikke så underligt at det nu århus baserede duo Drön, med rødder ude vestpå, giver den gas i bedste generator-party stil med klassisk tung og groovy stoner rock. https://www.facebook.com/dronweb
]]>

sep 18 2013

Details

Date: september 18, 2013
Time: 22:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event