Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

GALGE Releaseparty + support: Plaugemace

GALGE er en metal-kvartet fra Aarhus. Musikken kan bedst beskrives som dødsmetal med elementer af shoegazing og black metal.
Kvartetten udgav i 2019 EP’en “Herlig”, og har siden da arbejdet hårdt på deres debutalbum. Galge har bl.a. delt scene med bands som Konvent, (0), og et gedigent og til tider kaotisk liveshow kan godt forventes.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 50 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

 

TIDen er hermed inde og Galges debutalbum “LØKKELIG” udgives i forbindelse med dette releaseparty. Albummet fremføres i sin fulde længe på aftenen. Et aggressivt og måske mere melodisk udtryk kan godt forventes. Selvfølgelig uden at drengene er gået hen og blevet bløde.

———-

 

Året er 2019, og fra en fugtig kælder i Horsens brygges de første spæde riffs, der sidenhen er muteret til dødskarrusellen Plaguemace. Deres første single “Plagueface”, udkom i foråret 2020, og senere hen har de støbt en håndfuld sælsomme kompositioner, der beskrives som “En god solid omgang svensk-pølseret, hvor alle bliver mætte!” af HeavyMetal.dk, hvor magasinet ligeledes med ros har taget imod EP’en, “Primal Priest”, der udkom i slutningen af 2020.

Sammen byder Plaguemace op til dans med deres nakke-knækkende thrashy Death’n’Roll. Musisk bliver der trukket associationer til blandt andet High on Fire, Entombed, Grave og Motörhead, krydret med brutale breakdowns og rygrads-bøjende grooves.
Intentionen om at servere en rock’n’roll eksplosion af højeste kaliber, bringer bandet med sig på scenen, hvor deres kaotiske dødscirkus får frie tøjler.

dec 10 2021

Details

Date: december 10, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event