Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HEADQUARTERS FØDSELSDAG: BALKAN BEATS DK + VOLTAGE FUNK + SEXUAL HEALING

HEADQUARTERS FYLDER 2 ÅR

 
Vi inviterer til kagemand og gratis øl fra kl. 16:00. Der vil være DJs, billige drinks og billigere bartendere. *****************************************************************************************
Balkan Beats DK er to DJs fra Århus med den mission af eksponere balkanmusik og -kultur i Danmark. Forvent druk, sved og dans. 
 
“Der er et dejligt flow i deres musik og de formår at inddrage et par klassikere ind i hele balkantemaet – uden det kommer til at virke forkert. 6/6 elefanter.” – Overspring.dk
Voltage Funk er en dynamisk DJ- og producerduo, bestående af Tobias B. Aunbøl og Lasse K.H.Pedersen, som blev startet tilbage i vinteren 2011, baseret på forkærligheden for elektronisk funk. 
http://www.facebook.com/VoltageFunk Sexual Healing er produktet af to mænds passion og forkærlighed for den fantastiske R&B, funk, soul og pop som verden – især i 80’erne – har affødt. Sexual Healing er Bo og Mathias fra tundrarockbandet Los Illuminados der her guider dig gennem den perfekte, intime, sexede bytur. 

 
 
]]>

jan 11 2013

Details

Date: januar 11, 2013
Time: 16:00
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event