Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HERNIA + Writhe

HeadQuarters præsenterer en ordentlig rockbasker af en aften, når HERNIA og Writhe kigger ned i kælderen.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Entré i døren: 75 kr.
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23:00 – 05.00

HERNIA:
HERNIA er det første soloprojekt fra Malte Hill, tidligere sangskriver og frontmand i det danske punk / rockband Molly. Lyden trækker på
inspiration fra 80’er/90’er guitar rockbands såsom Hüsker Dü, Dinosaur Jr. og Nirvana. Alt fra komposition til levering holdes simpelt, men yderst kompetent udført.

HERNIA blev til under et ophold i Australien (marts 2020), hvor Malte besøgte sine venner fra Dune Rats. Det pludselige udbrud af Covid‐19 vendte op og ned på turens forløb og Malte endte med at tilbringe de sidste 10 dage af opholdet i isolation. Så med uventet tid til rådighed begyndte han at skrive og optage, hvad der skulle blive til HERNIAs debut‐EP i et lille skur i Berrara NSW.

EP’en udkom digitalt i april 2021, og singlerne ‘Dead Inside’ og ‘Sea of Lies’ blev taget godt imod i både ind‐ og udland, og begge singler er har fået spilletid på P6‐Beat.

Writhe:
Den københavnske noise rock-kvartet Writhe leverer sit debutalbum ‘Awaiting A Tide’ med lige dele modstand, mørke og kærlighed. Med udgangspunkt i en passioneret besættelse af DIY-kultur, DC hardcore og moderne amerikansk litteratur finder Writhe sin egen vej i post-moderne rockmusik med tight musiceren, skæve arrangementer og frontmand Nick Magnussons præcise, fængende sangskrivning, der beskriver den menneskelige tilstand i al dens emotionelle diversitet.

Writhe udforsker vores følelsespalette som kreativ enhed.Som et helt igennem demokratisk band er ét essentielt element, som de fire kræver at opleve under skriveprocessen en følelse af, at alt er ved at falde fra hinanden. Og mens de spilles, må sangene etablere en tilstand af frit fald, en tilstand i hvilken man kan vride sig, hyle og skrige. Et katarsisk rum med al den galde, glæde eller forvirring, det måtte involvere, ligesom i livet og døden, der følger efter.

apr 15 2022

Details

Date: april 15, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event