Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Himpel/Eskildsen

Himpel/Eskildsen

Den tyske tenor saxofonist Benjamin Himpel gæster årets jazzfestival, og fejrer første udgivelse i duo-konstellation med pianist Simon Eskildsen.

Benjamin spiller med et imponerende harmonisk overskud, og er utrolig lydhør og melodiøs. Hans beherskelse af saxofonen, gør hans spil legende let, flydende og opmærksomt. Disse egenskaber kommer virkelig til sin ret i duo-formatet, hvor der er god plads til at folde hele Himpels talent ud.

Simon Eskildsen har gennem en lang række forskelligartede musikalske projekter de sidste år, tilegnet sig en meget alsidig og sammensat spillestil. På en gang solidt funderet hos de store jazzpianister, og med en god portion swing, men også inspireret af arbejdet med afrikansk musik, klassiske fugaer og friere improviserede stykker. I mødet med Benjamin er alle dører åbne, og musikken kan frit bevæge sig ud af både velkendte og mere eksperimenterende tangenter.

Musikken er et mix af Benjamin og Simons kompositioner, blandet med standards og en dansk klassiker hist og her. Pladen “3rd Room” er udkommet i april, og Himpel/Eskildsen duo er brandvarme efter en lang forårsturné i Tyskland i forbindelse med udgivelsen!

Benjamin Himpel kan også opleves i andre sammenhænge i løbet af festivalen, hvis denne koncert kan vække interessen – blandt andet med sangerinden Karmen Roivasepp, og som gæst hos AddisAbabaBand.

]]>

jul 18 2017

Details

Date: juli 18, 2017
Time: 06:00 - 07:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør