Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Horn Please!

Horn Please!
Horn Please! er et ungt verdensmusikorkester ledet af saxofonist og komponist Johannes Gammelgaard. Orkestret, som består af en udvidet rytmegruppe med 4 blæsere i front, har rødder i det aarhusianske jazzmiljø og præsenterer original verdensmusik for fuld udblæsning. Repertoiret indeholder smukke hymner, mystiske klangflader og pumpende rytmer tilsat medrivende impro- visationer fra alle bandets instrumentalister.
Musikken er inspireret af blandt andre det legendariske Pierre Dørge & New Jungle Orchestra, det yngre danske band Girls In Airports, samt amerikanske The Lounge Lizards – foruden sydafrikansk og indisk folklore. Med skelen til disse forskellige inspirationskilder formår Horn Please! at skabe sit eget lydunivers fuld af humor, spænding og masser af energi.
I tillæg til det faste repertoire arbejder orkestret med at formidle nyskrevet musik i tidsbegrænsede projekter. Til Aarhus Jazzfestival 2016 uropførte Horn Please! således en suite skrevet af Johannes Gammelgaard med udgangspunkt i en tomåneders rejse, han var på i det nordlige Indien i foråret 2013, hvor han optog musikalske møder med indiske musikere og andre rejsende. I øjeblikket arbejder han på at skrive ny musik til sommerens koncerter.
Kom og lad dig rive med på en musikalsk rejse til fjerne himmelstrøg!

 

Jeppe Hjøllund: trompet

Zeki Jindyl: altsax

Johannes Gammelgaard: tenorsax

Jens Balder: trombone

Jonathan Bredholt: klaver

Jeppe Lavsen & Niels Bach Storgaard: guitar

Frederik Hagner: bas

Jakob De Place: percussion

Kristoffer Jeberg: trommer

]]>

jul 15 2017

Details

Date: juli 15, 2017
Time: 06:00 - 07:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør