Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hot Breath (SE) + supp.: Situationsfornærmelse

With a pounding heart for that raw 60 ́s Detroit energy and the dirty streets of late 70’s London – HOT BREATH is rushing with adrenaline and pure lust.

This hard-beating rock four piece from Gothenburg (Sweden) brings a new twist of garage rock and runs face-first through your bedroom door.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 100 kr.
➤ Entré i døren: 125 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

During the pandemic the band spit out the album “Rubbery Lips” (April2021) via The Sign Records.
A well acclaimed and breathtaking debut with powerful vocals, thrilling riffs and catchy pop hooks.
Even if the flying fever hit the world, it didn’t stop the band from being occupied.
While recording music and making videos Hot Breath formed a high energy live set for those sweaty, hot and dancing crowds!

Hot Breath live is a dirty and intense kiss, at your after party that never ends.

 

Situationsfornærmelse:
Det var så lidt. Betragt det som en gave.

Siden 2019 er folk rejst fra nær og fjern for at opleve fænomenet Situationsfornærmelse.
Det startede i det små, men som tiden gik, blev det hurtigt klart for alle, at intet sted er for stort til Situationsfornærmelse. Bandet har besøgt spillesteder og festivaler i hele landet og afholdt udsolgte koncerter både som opvarmning og hovednavn.

Senest har de fire venner været med som support på Kellermensch’ efterårsturne 2022 og som de professionelle amatører Situationsfornærmelse er, var de hverken værre eller bedre end hovednavnet, og efterlod publikum varme og glassene tomme.

Genren er punkrock og de spiller, som galt det dit liv. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed og alt det vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet.
Århuskvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle herlighederne selv og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste EP’er En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2’eren, plus det løse, hende singlepigen Maria.

Med hitsne Kaff’ Eller Knep, Ind Med Hænderne, Camp Skrald mig, og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen, man skal holde øje med.
Udover den geniale musik, så er det energien der er blevet Situationsfornærmelses varemærke, og når Situationsfornærmelse spiller, så er det med at komme op foran, inden det er for sent. Situationsfornærmelse har aldrig skuffet og hvorfor skulle de det. For som Situationsfornærmelse altid siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere.

mar 04 2023

Details

Date: marts 4, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event