Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HQ 9 ÅR

Vores kære HQ fylder 9 år!

Der er musik, øl, White Russians og kærlighed ad libitum torsdag, fredag og lørdag. 

_____

Program FREDAG: 

20.30 – 21.30: JUNGLELYD

Som at fare vild med vilje i en mystisk verden af levende lys og fjerne lyde. Junglelyd er atter klar til at omfavne Headquarters med tunge bas-grooves, hypnotiserende rytmer og en eksperimenterende spillelyst af en anden verden. Fra dansable elektroniske udskejelser til rituel stammemusik, tropiske fløjter, horn og surf guitar strækker bandets lydunivers sig langt udover Latinamerikas cumbia-traditioner, der konstant ligger som en varm pulserende grundrytme. Bandet udgiver til foråret deres første fuldlængde album som bliver udgivet på det tyske pladeselskab Sounds of Subterrania. Junglelyd har med deres tidligere 4 EP’er i rygsækken efterhånden samlet en stor og loyal fanskare i hele landet og specielt i Aarhus. Denne aften på HQ bliver fuld af energi, kærlighed og musikalsk leg i i højt, højt gear.

 

21.30 – 23.00: DISCO/GUNZO B2B

Thomas Disco er noget af det tætteste man kommer på 80’ernes konge, men navnet er heller ikke kommet af ingenting. Han er bl.a stifter af DJ klubben “Electric Dreams” og det årlige arrangement “Depeche Mode – We Just Can’t Get Enough Party”, der netop havde sin fødsel på HeadQuarters.
Han vil denne aften spille et “back to back” sæt med Mr. HQ Soulman Gunzo, hvor et svedigt inferno af 80’er, disco og alt det der får både deres egne og dine fødder til at spjætte.

 

23.00 – 05.00: Resident DJs: Thomas Mose & Malte Thrane: DISCO – SOUL – FUNK

_____

Vi glæder os til at fejre HQ sammen med jer, alle vores dejlige gæster og venner. 

<3 Team HQ 

]]>

jan 10 2020

Details

Date: januar 10, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event

Arrangør