Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HQ & HUL Præs.: Nausia + Support: Halfdan Stefansson Trio

Hul er meget stolte over at kunne præsentere det københavnske krautrock-band Nausia i kælderen på HeadQuarters. Bandet sprænger alle de konventionelle rammer i jazz – og for den sags skyld rockmusikken – og er en eksplosion live! Med som support hiver vi de unge, talentfulde gutter i Halfdan Stefansson Trio.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Billetpris: 85 kr. + gebyr
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Nausia:
Nausia har de sidste mange år udgjort deres egen niche med deres unikke kombination af bl.a. free-jazz og krautrock sammensat i smukt forhold af melodisk repetition og spirituelle udbrud. Bandet udgav i slutning af 2022 deres andet album ‘Good Intentions’, der har høstet roser fra anmeldere i både ind- og udland. UK Vibe skrev bl.a. “Nausia are unexpectedly, creating music unlike anything else”

Live er Nausia en energiudladning uden lige, som efterlader publikum både rørte og blæst bagover! Efter deres koncert på sidste års SPOT Festival udtalte den legendariske Rolling Stone-skribent David Fricke “It’s hard to beat this one.” Det danske magasin Undertoner skrev i en koncertanmeldelse: “Nausia formår virkelig at trække dig ud af din egen krop til et sted, hvor der kun er nu. (…) Er du til spirituel jazz, så er Nausia absolut et af de mest spændende navne, du kan finde inden for landets grænser. Med en fed streg under spirituel” og kvitterede med 5 stjerner.

+ Support: Halfdan Stefansson Trio:
Halfdan Stefansson Trio spiller musik der lever og ånder i nuet. Med sange der reflekterer de op- og nedture der findes i livet, improviserer de med kærlighed og menneskelighed i højsædet og skaber et rum, der mærkes på begge sider af scenekanten. Musikken bygger på følelser af glæde og sorg, usikkerhed og kærlighed, og skaber et sårbart og ærligt portræt af verden omkring dem.

Bandet lyder af mødet mellem Paul Motian og My Bloody Valentine, og drager fordomsfrit inspiration fra en bred vifte musik, kunst og film. Musikken er smuk og søgende, og samtidig også grim og arrig – men altid med en stærk energi og vilje i sig, der skabes en intens og insisterende koncertoplevelse.

Hul:
Hul sætter fokus på den rå, upolerede del af rocken, som skærer ind til benet på genren. Vi sætter udpræget fokus på kunstnerens energi og attitude i livesammenhæng, og præsenterer navne som kommer så stærkt ud over scenen, at publikum bliver blæst bagover.

maj 13 2023

Details

Date: maj 13, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 110kr / 85kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør

Hul
Email:
Website: Visit Organizer Website