Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HQ x SPOT: Torch

Torch er et dark wave/post-punk band fra Århus.

Lyden er dragende mørk og isnende kold. Med kølig trommemaskine, chrousguitar, båndløs bas, massevis af skarpe synthlinjer og fjerne, bastante vokaler banker Torch deres bud på moderne dark wave ind i øregangen. Inspirationen strækker sig fra gotisk post-punk over melankolsk cold wave til dundrende EBM, og bandet er således garant for både sørgmodige, længselsfulde sange og dystre, svedige bangers.

På mindre end to år har Torch spillet koncerter i både Tyskland, England og Sverige samt en udsolgt releasekoncert for deres debutkassettebånd på det legendariske spillested TAPE. Debut-EP’en blev i 2021 fulgt op af to lige dele hårdt pumpende og smukke singler mixet af John R. Mirland, der også har arbejdet med Leæther Strip. I 2022 forventes en debutplade.

Live er Torch er en velsmurt maskine, der trækker én ned i den sorte afgrund, som er bandets lydbillede. Æstetikken vægtes lige så højt som musikken, og de tre musikere står typisk iklædt sort på en scene af roser og stearinlys. Gennemført, hårrejsende og forførende.

Torch består af Benjamin Lind Holm (vokal og synth), Ivik Rosing-Johnsen (vokal og guitar) og Josefine Hjulskov Valler (bas).

maj 06 2022

Details

Date: maj 6, 2022
Time: 19:00 - 19:30
Cost: 715kr / 715kr forsalg
Event Categories:
Website: FB Event