Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hudsult + Echo, Bravo

HeadQuarters-kælderen lægger hus til en aften med lige dele eksplosivitet og sårbarhed, når Hudsult og Echo, Bravo kommer på besøg. Med inspirationer i alt fra det post-punkede til det skramz’ede – forvent følelserne helt ude på tøjet.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré: 60 kr.
➤ HQ DJs: 22:00 – 02:00

Hudsult:
Hudsult er en ny quintet fra Aarhus. Bandet består af en divers gruppe musikere, der hver især bidrager med deres unikke perspektiver og ideer. Genremæssigt spænder vi bredt, med inspiration fra både screamo, post-punk, shoegaze, black metal, mm. Vores lyd er både eksplosiv og kaotisk, men samtidig introspektiv og sårbar.

Echo, Bravo:
Echo, Bravo er et ungt band fra København, der spiller en blanding af post-punk, noise, freejazz og (danse) musik, med poetiske tekster om forskellige ting. Musikken er ret kaotisk men samtidig også struktureret. Det sidste års tid har Echo, Bravo spillet en del koncerter, især på Christiania. Til koncerter er det vigtigt for bandet at inkludere publikum og skabe et udtryksfuldt og luksus rum for alle. Live bliver stemningen ofte vild, krautet, cirkusagtig og til tider eksperimental med bas, trommer, guitar, trompet og vokal der smelter sammen i en catchy lyd af støj, ord og søde melodier.

dec 07 2023

Details

Date: december 7, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event