Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hul + De Forbudte Timer præs. Forspil: Poptones + Pære Banal + MartsMidnat

Hul + De Forbudte Timer præs. Forspil: Poptones + Pære Banal + MartsMidnat

Bookinggrupperne Hul og De Forbudte Timer inviterer til ‘Forspil’ på HeadQuarters. Kom med ned i kælderen og tag forskud på alle SPOT-glæderne. En aften med et skud kaotisk alt-rock, stram post-punk og mystisk psych-folk.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Gratis entré med SPOT-armbånd
➤ Billetpris: 85 kr. + gebyr
➤ Hul + De Forbudte Timer DJs fra kl. 23.00 – 02.00

Poptones:
I et brutalt og dragende møde mellem synergi og kaos, finder vi den eksplosive trio Poptones.

I deres musik, hylder Poptones kontrasterne og uforudsigeligheden. De byder på både aggressive energiudladninger, harmoniske passager og fremdrevne riffs. Til tider er det meditativt og beroligende, andre gange udfordrende og spændingsfyldt, men det kræver altid publikums fulde opmærksomhed, for med Poptones ved du aldrig, hvad der venter. De befinder sig på kanten af, hvad der har været, og hvad der vil komme, hvor de skaber soniske tidslinjer, der trækker på historien for derefter at omformulere den.

“Vores lyd er et resultatet af et langvarigt venskab, en dyb forståelse af hinanden som musikere og et væld af musikalske referencer”, fortæller bandet, der består af sanger og bassist Mads Bertelsen, guitarist Simon Hiemstra Christoffersen og trommeslager Anders Dahl Poulsen. Referencerne er bl.a. fundet i den blomstrende engelske rockscene, hos bands som Black Midi, men også de de støjende og eksperimenterende Swans og det canadiske kunstner-kollektiv, Crack Cloud, sætter deres tydelige præg.

Pære Banal:
Pære Banal er en stor pærevælling af banale idéer og skramlet lo-fi æstetik, med uprætentiøse danske tekster om at være ung og privilegeret i en kaotisk verden og et stramt samspil leveret af trioen Jeppe (bas & vokal), Jacob (trommer) og Timothy (guitar).
Bandet, som henter inspiration til deres bandnavn fra en populær yoghurt-smag, spiller skramlet post-punk med off-kilter guitar riffs og gulvtammer der pumper 120 km/t, uden at se sig tilbage og er det perfekte soundtrack til cykelræs gennem gågaden i myldretid.

Martsmidnat:
Med tekster skrevet i takt med livets gang, og med hovedet plantet solidt i skyerne, tager MartsMidnat dig med på sin musikalske drømmerejse. Her opfordres du til at være tilstede i nuet, mærke energien, og lade dig selv blive taget med af strømmen.

For MartsMidnat, har musikken altid været både en flugt fra hverdagens grå virkelighed, samtidig med at være en intuitiv terapi. Med himmelske melodier og skæve harmonier, ledes tankerne hen på en mystisk blanding mellem Tame Impala og Arctic Monkeys, med et drys 70’er psych-rock og en sjus dreampop ned i den musikalske gryde. Det MartsMidnatiske lydunivers føles på samme tid velkendt og fremmed, uforudsigeligt men simpelt. Musikken tager dig i hånden og fører dig igennem et sonisk univers med spacey keys, klirrende guitarer og drømmende vokaler, indtil den slipper dig, og du falder ned igennem et virvar af eksperimenterende indierock og neopsykedelisk musik.

maj 04 2023

Details

Date: maj 4, 2023
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 105kr / 85kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event

Arrangør

Hul
Email:
Website: Visit Organizer Website