Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hul & HQ præsenterer: MOLLY + Big Mess

MOLLY er endelig tilbage! Derfor har Hul og HQ selvfølgelig inviteret dem, og deres søde venner fra Big Mess, en tur i kælderen.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

MOLLY:
MOLLY er et dansk punk-/rockband dannet i København i slutningen af 2011 af vennerne Malte Hill og Mathias Sarsgaard. Gennem årene har bandet haft forskellige konstellationer, dog altid med frontperson og sangskriver Malte Hill i spidsen.

Nu er de tilbage, og på deres kommende album ‘Charter’ viser MOLLY, virkelig hvordan et rockband anno 2024 skal lyde. Malte Hill og co. har gennem årene formet og poleret deres udtryk og fundet frem til deres egen distinkte sound. Deres sange kommer altid direkte fra hjertet, og uanset om de rammer dig som et knytnæveslag i ansigtet eller en af ​​deres mere eftertænksomme sange, vil du altid finde en god melodi i centrum af det hele.

Albummet blev indspillet, mixet og masteret på 8 dage i juli/juli 2023 med Henrik Stendahl (Horrorpops, Strawberry Slaughterhouse) som producer/engineer.
De 10 sange trækker en lige linje tilbage til deres oprindelige udgangspunkt dybt forankret i 80’ernes og 90’ernes alternative rock- og punk scene i USA (Hüsker Dü, Dinosaur Jr, Nirvana), Men med en friskhed og mere kødfuld sangskrivning.

Big Mess:
Big Mess er et af Københavns længstlevende og mest alsidige og pålidelige punkbands. Hooks, høj guitar og endnu højere BPM i en tidløs kombination af inspiration fra både ‘77 punk, powerpop, glam, girl groups og hardcore punk.

Bandet har udgivet en stribe stadig mere skarpe plader, og har et gennemført energisk og overrumplende liveshow. De har netop udsendt deres fjerde album, CLEANING UP WITH BIG MESS, på britiske Specialist Subject. Albummet viser Big Mess fra deres stærkeste side og med total dedikation til det ultimative hit – som en single-opsamling med dit favoritband.

feb 17 2024

Details

Date: februar 17
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event