Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Livestream: Hul & HQ præsenterer: ORCAS + CHAVS

Så er vi sgu på den igen! Hul præsenterer endnu engang et brag af et livestream-show, når ORCAS og CHAVS kigger forbi HeadQuarters’ kælder med en ordentlig omgang beatrock, og I kan se med lige her på HeadQuarters’ facebookside!

➤ Livestream starter kl. 19.30. Koncerten starter 20.00.

➤ Tryk “deltag” eller “interesseret” på begivenheden, så får du en notifikation når vi går live.

➤ Koncerten er GRATIS for alle.

ORCAS:
Den danske beat-gruppe, ORCAS, spiller energisk, hidsig og herlig
bluesrock med et twist af surf og doo-wop, som det er nemt at holde af, men mere end almindeligt svært at stå stille og stiltiende til, og gruppen har da også fortjent fået ry som et af de absolut fedeste live-orkestre her i dette lille, fade, lalleglade land. Bandet, som blev dannet i København i 2014, har, efter en årrække som trio, nu igen fået en orgelspiller med, og ORCAS anno 2020 består således af denne hårdtslående kvartet: Oscar Lundsteen (sang, guitar), Mads Bendsen (orgel), Magnus Knudsen (bas, kor) og Thomas Schmidt-Mikkelsen (trommer, kor). ORCAS har udgivet to studie-albummer, Tunge Sten (2016) og Fakir (2019), men ingen bør snyde sig selv for oplevelsen af dette hæsblæsende ensemble i levende live. Wrauw!
CHAVS:
Kækt dansksproget garagerock fra byen ved fjorden højt i norden. Siden 2016 har de tre medlemmer af CHAVS skrevet tekster om alt fra Landkærsodavand til Preben Elkjær. I 2018 udgav de deres første fuldlænge album: “Solsiden” og spillede landet tyndt på forskellige festivaler, her i blandt SPOT. Nu er de så småt klar med deres opkommende album: “Fede Tider”, der, grundet pandemi, har givet bandet hele foråret og sommeren til kreative udfoldelser i studiet. Tænk: ‘guitar-oppe-under-hagen-fræs’, ’til hekkenfeldtrock’ og ‘pigtrådspunk’.
nov 21 2020

Details

Date: november 21, 2020
Time: 19:30 - 22:30
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event