Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hul & HQ præsenterer: The Preachers + Baby Jesus (SE)

Hul og HeadQuarters præsenterer fuzz rock i verdensklasse, når københavnske The Preachers og svenske Baby Jesus sprænger dørene af HQ biksen!

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

The Preachers:
Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så gør dig klar til at møde dit nye yndlingsband. The Preachers er en nyere duo fra København, der altid leverer en knivskarp omgang garagerock og med riffs og fuzzpedalen i bund leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst – det larmer og det varmer!

I løbet af de seneste år har The Preachers – udover at spille et hav af koncerter – blandt andet udgivet EP’en Gateway Dreams, indspillet en live-session og vundet det legendariske VM i Rock (Vesterbro Mesterskabet i Rock).

Energien er altid i fokus, når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på. Så hvis du er til denim-jakker og torsdagsbajere, så er der ingen vej udenom
at give The Preachers et lyt!

Baby Jesus (SE):
Har du hört talas om de gamla glada dagarna när Link Wrays instrumentala låt Rumble blev förbjuden på radio?
När Hound Dog Taylor spelade slide med ett finger, trotts att han hade sex stycken att tillgå?

Baby Jesus tar med dessa och andra referenser så som, Velvet Underground, Magic Sam, 13th Floor Elevators sikte på sitt eget sound.

Något du känner igen, men definitivt inte hört innan, något som kommer rocka dig som att du inte har ett ben i kroppen och göra ditt huvud till gelé. Försvinn in i dig själv tills ditt ego är dött och frigör dig när rock n rollen river ner huset över ditt huvud.

apr 20 2024

Details

Date: april 20
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event