Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hul & HQ præsenterer: Tongues + Glemsel + Arkæon

Hul og HeadQuarters præsenterer tre mægtige metal-navne: Tongues, Glemsel og Arkæon.

Efter et længere fravær er Tongues igen klar til at brænde livescenen ned til grunden. Denne aften gøres de selskab af det ambitiøse, unge, black metal-band Glemsel fra København, og de brutale, bestialske Arkæon fra vores eget Aarhus.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 80 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Tongues:
Tongues blev dannet i 2012 i Aarhus af T. Lovmand og C. Qvortrup. De har udgivet ep’en “Thelésis Ignis” i 2014, og derefter fuldlængden “Hreilia” i slutningen af 2017, begge på det italienske label I, Voidhanger Records. Siden har de arbejdet på at gøre deres lyd skarpere, samtidig med at tre nye (live)medlemmer er trådt til.

Deres lyd er kendetegnet ved grumme og ildevarslende lydlandskaber, der varierer mellem mørke meditative rytmikker, dissonante melodier og pludselige brutale udbrud, som alt sammen er bundet sammen af en grundlæggende apokalyptisk, mystisk og mørk aura.

Glemsel:
Københavnske Glemsel spiller black metal med fokus på det rå og melankolske. Bandet har spillet koncerter med bl.a. Slægt, Afsky og Asagraum og er tilknyttet det tyske label Vendetta Records. Deres nyeste udspil ”Forfader” fra d. 18. marts i år har fået stor ros i både ind- og udland og fik disse ord med på vejen af danske Heavymetal.dk: ”Forfader er en dragende og formidabel plade, der rammer lige i hjertekulen på enhver, der kan lide deres metal iskold, atmosfærisk og med så højt til himlen, at det kun er stjernernes funklen, man kan se.”

Arkæon:
Arkæon er en ny black metal powertrio bestående af tre skikkelser fra nogle af de ekstreme afkroge af østjysk metal og eksperimentalmusik.
Siden deres begyndelse i 2019 har bandet været produktive i det skjulte, med 3 udgivede demoer, og inden længe, et fuldlængde debutalbum.

På optagelserne finder man lange numre bestående af hurtigt skiftende og komplekse kompositioner, der fremmaner de mørke og golde lydlandskaber. På scenen smelter harske guitarer, melodiøse riffs, og rådne, dansksprogede vokaler sammen og kanaliserer den hadske og sorte flamme som brænder i menneskeåndens skygge.

Om Hul:
Hul sætter fokus på den rå, upolerede del af rocken, som skærer ind til benet på genren. Vi sætter udpræget fokus på kunstnerens energi og attitude i livesammenhæng, og præsenterer navne som kommer så stærkt ud over scenen, at publikum bliver blæst bagover.

maj 27 2022

Details

Date: maj 27, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 80kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør

Hul
Email:
Website: Visit Organizer Website