Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Hul præsenterer: SUNKEN + Supp.: ARKÆON

Hul præsenterer nogle af de helt tunge drenge når det kommer til dansk, atmosfærisk black metal, når SUNKEN og ARKÆON gæster kælderen på HeadQuarters.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Billetpris inkl. gebyr: 125 kr.
_______________________
SUNKEN:
Det danske black metal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.

I starten af 2013 indspillede bandet demoen “The Crackling of Embers”, og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum “Departure”.

I 2020 vendte Sunken tilbage med “Livslede”, deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. “Livslede” er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.

Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).
“Det er musik til den mørke årstid med regn og storm ruskende udenfor, og muligvis inde i lytterne og musikerne selv. Men der er også noget storladent og ædelt over lyden, som om den strømmer ud fra en kraftkilde, der som udgangspunkt nok er kulsort i sin kerne, men ikke rådden og livløs. Det giver, om ikke håb og trøst, så dog en form for forførende lys i mørket” – GFR
“I danmarkshistoriens stærkeste felt er Sunken placeret solidt i fortroppen med ‘Livslede’, og hvis nogen skal skaffe den danske scene hæder og ære, er de et godt bud. Alt dette med et album, der umiskendeligt er deres og umiskendeligt er dansk.” – Devilution
ARKÆON:
ARKÆON er en ny black metal powertrio bestående af tre skikkelser fra nogle af de ekstreme afkroge af østjysk metal og eksperimentalmusik. Siden deres begyndelse i 2019 har bandet været produktive i det skjulte, med 3 udgivede demoer, og inden længe, et fuldlængde debutalbum.
På optagelserne finder man lange numre bestående af hurtigt skiftende og komplekse kompositioner, der fremmaner de mørke og golde lydlandskaber. På scenen smelter harske guitarer, melodiøse riffs, og rådne, dansksprogede vokaler sammen og kanaliserer den hadske og sorte flamme som brænder i menneskeåndens skygge.
Om Hul:
Hul sætter fokus på den rå, upolerede del af rocken, som skærer ind til benet på genren. Vi sætter udpræget fokus på kunstnerens energi og attitude i livesammenhæng, og præsenterer navne som kommer så stærkt ud over scenen, at publikum bliver blæst bagover.
Koncerten er arrangeret af Hul i samarbejde med Train.
mar 19 2022

Details

Date: marts 19, 2022
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 125kr / 125kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør

Hul
Email:
Website: Visit Organizer Website