Indlæser Events

Hul x Akt Null præs.: Healthyliving + Support: SEIZURE ROOM

Hul Aarhus & AKT NULL Booking præsenterer det Edinburgh-baserede rocktrio: Healthyliving.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

Healthyliving:
Healthyliving er et nyere projekt fra Scott McClean (Ashesnpire, Falloch), Stefan Pötzsch og Amaya López-C (Maud the Moth).
Efter at have arbejdet på forskellige musikalske projekter sammen i adskillige år, har deres kunstneriske og personlige forbindelse givet form til et lille transnationalt kollektiv på tværs af Skotland, Spanien og Tyskland.

Healthylivings samspil er et udtryk for denne naturlige forbindelse; noget som afspejles i enkeltheden, råheden og umiddelbarheden af deres tilgang til sangskrivning. Kunstnerisk trækker bandet på ynde og afsky i det mundane for at opbygge et kalejdoskopisk og stemningsfuld rockmusikalsk territorium på tværs af genregrænser.

Bandet udgav deres anmelderroste første album `Songs of Abundance, Psalms of Grief’ i 2022 og gav deres deres debutoptræden på intet mindre end prestigefyldte Roadburn Festival. Dette bliver bandet første optræden på dansk jord.

+ Support: SEIZURE ROOM
Kollaborativt sæt af multiinstrumentalist Zeki Jindyl (Narcosatánicos, Caktus, J. Ludvig III) og Tobias Holmbeck (Narcosatánicos, Compulsion PRGM) bygget på muterende ambient-industrielle kompositioner synkroniseret til et adaptivt A/V setup. Knusende tyngde, polyrytmik og intense visuelle sammensmeltninger.

dec 02 2023

Details

Date: december 2
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event