Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

idaBjörg + Noring/ Ladylion/ Kajsa Vala

IdaBjörg: Med sine rødder, der strækker sig fra Islands vulkaner over Ruslands øde sletter, er også idaBjörgs musikalske landskab varieret, insisterende og brutalt ærligt. Stemmen bevæger sig legende mellem hypnotiserende englesang, jordbunden enkelhed og kraftfulde energiudladninger og gør idaBjörg til en sangerinde, der kæler for nuancerne i sine sange – sange der berører tunge emner som præstationsangst og det at være pårørende til en depressionsramt, men også indfanger glimt af positiv psykologi og hylder Gandhi. I Aarhus har hun samlet nogle af byens bedste musikere, og allieret sig med producer Flemming Bloch. Sammen har de skabt et musikalsk udtryk som leder tankerne hen på Garbage, Tina Dickow og The Cardigans. idaBjörg har været en aktiv del af det danske sangskrivermiljø siden 2005. Både som udøvende singer- songwriter og som arrangør af koncerter, festivaler, kurser og retreats. Hun udgav den elektroniske duo Genspejls cd “Uden Manual” i 2008 og børne-cd’en “Pygmæen Pigwi og Stemmen der blev væk” i 2010, med vocal & drum gruppen Skrubberne.
Live bandet består af: idaBjörg (Leadvokal og guitar), Michael Noe (guitar, vokal), Rasmus Boje-Nielsen (bas, vokal) og Jesper Svane (trommer).
Noring/ Ladylion/ Kajsa Vala: 5 musikere og gode venner er gået sammen om at skabe et organisk og nærværende lydbillede, hvor de spiller hinandens sange på skift i anderledes arrangementer. Musikken bevæger sig i det folk-poppede univers med masser af akustiske instrumenter og vokaler. Set-up: Kajsa Vala: Vokal, guitar (www.kajsavala.com) Randi Gustafsson: vokal, guitar (www.facebook.com/Ladylionmusic) Astrid Noringriis: vokal, harmonium (www.noringmusic.dk) Nis Hybel: vokal, guitar Anders Thorborg: vokal, trommer
]]>

aug 18 2015

Details

Date: august 18, 2015
Time: 20:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event