Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

I’LL BE DAMNED

I’LL BE DAMNED blev dannet i Aarhus i 2010.
I 2022 har I’LL BE DAMNED fuldendt en forvandling, der startede efter udgivelsen af deres andet album i 2018. Bevæbnet med nye medlemmer, nye vinkler og en konstant tilførsel af inspiration fra en verden, der er løbet løbsk, udgiver bandet til efteråret 3. album på Mighty Music / Target Entertainment.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 90 kr.
➤ Entré i døren: 115 kr.
➤ DJs fra kl. 22.00 – 02.00 (soul, funk & disco)

 

Lyden er stadig God Damned Rock’n’Roll. Metallisk, melodisk og tungere end nogensinde før. Ind er kommet Anders Gyldenøhr (ex-Grope, ex-Hatesphere) på trommer og Mark Damgaard på vokal, hvilket har givet det forbandede udtryk et eftertrykkeligt los bagi.

———-

Farlige Typer er en rocktrio fra Aarhus. Siden den spæde start i 2016, har bandet arbejdet på, at kombinere de inspirationer de er vokset op med og deres mange års erfaring som musikere i sange, der emmer af musikalitet, alvorlig sjov og vaskeægte rock n roll. En bundsolid rytmesektion, bestående af Micha Weltersbach på trommer og Dennis Jensen på bas, danner grundlag for forsanger og guitarist Magnus Madsens’ kaotiske væren, der veksler mellem det meget aggressive og det meget stille. Det hele rammes ind af stærke korstemmer, der hæver sangene til et højere niveau. Live er bandet en storsvedende omgang, der ikke er bange for at levere et show, der kommer langt ud over scenekanten og lægger op til både fællessang og -dans fra publikum.

Teksterne er på dansk og omhandler det liv vi alle skal i gennem i alt fra poetiske gennemgange af minder og ord på svære følelser til harske kommentarer til samfundet og måden vi er mennesker i det på. I efteråret 2022 udkommer bandets anden EP “Langsomt fald” med 5 helt nye numre der er skrevet og indspillet i bandets eget studio over det sidste halve år.

Bandets første EP “Sorg” samt en håndfuld singler findes også til streaming, under bandets tidligere navn “Farlige Typer i Modlys”. Lige nu er Farlige Typer klar til, at møde dig. De vil gerne spille for dig. Skal vi ikke få det til, at ske?

aug 11 2022

Details

Date: august 11, 2022
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 115kr / 90kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event