Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

CHASERS THROUGH THE DESERT + SHOCKING WHITE

Chasers Through the Desert er en alternativ rock kvartet fra Vejle, der musikalsk bevæger sig i et energisk lydunivers med hovednikkende kompositioner, inspireret af bluesmusikken og den Californiske ’Palm Desert Rock’ Bevægelse. Bandet krydrer det traditionelle rock lineup med lapsteel guitar og nærmest synthesizeragtige guitarer. Det er dog de skæve riffs og de pumpende trommer der gør rygraden i bandets musikalske stil. Bandet er lige nu aktuelt med deres debut-EP ”Masquerade Vol. 1”. 

http://www.facebook.com/Inbetweendk Shocking White er en aarhusiansk rocktrio i den simpleste opsætning: vokal, guitar, bas og trommer. Enkelheden er kendetegnende for et band, der først og fremmest går efter et energisk og råt udtryk med inspiration fra mange forskellige perioder og afkroge af den alternative rocks mangfoldige historie.
Det er slogan-rock med gode melodier, tilsat skarpe riffs og en gyngede groovy rytmebund, der ind i mellem også viser tænder. (…) Det er en plade, der kan danses til og smiles af i timevis.” – Geiger.
]]>

maj 14 2013

Details

Date: maj 14, 2013
Time: 21:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event