Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

In Caravans + Aztek

In Caravans og Aztek spiller op til en psykedelisk lørdagsfest! Det bliver varmt, det bliver sexet og det bliver noget du ikke vil gå glip af!
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 20 kr.
➤ Entré i døren: 40 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23-05
➤ Kærlighed: 110%
 
In Caravans:
In Caravans er et frembrusende psych-rock band med en unik lyd, der suger dig ind i et univers af synthesizer-klingende bas og guitarer, der ikke giver slip igen. Bandets neo-psychedelica inspirerede indie rock er rå og kantet men svøbt i et kæmpe lydtæppe af rumklang-indhyllet vokal, synths og effekter, der efterlader dig med en lyst til mere.
 
Bandet byder både på atmosfæriske oplevelser med drømmende soundscapes og catchy, groovy neo-psych hits som “Maybe” og de kommende singler “Real Emotions” og “Wise”, der udkommer i foråret 2020.
 
Aztek:
De blev dannet i nordjylland i 2015 med en fælles interesse for den eksperimenterende rockgenre. Deres lyd beskrives bedst som harmonisk, fuld af kontraster og kraftfuld. Benjamin Vestergaards grandiøse og intense vokal tilføjer en farverig smag til det melankolske reverb-soaked alt rock. Tidligere har de været mere inspirerede af hård rock og selvom det stadig kan mærkes i deres nye musik, så har lyden modnet med melodiske hooks, kor, inciterende grooves, stemningsfulde guitarer og filmiske synthesizerflader, der bedst opleves i Aztek intense liveshows.
 
Aztek er aktuelle med to nye singler; Darkest Hour og Delirious der har vundet solid omtale i både ind- og udland, og der er endnu flere på vej.
 
]]>

okt 19 2019

Details

Start: oktober 19, 2019 @ 20:00
End: oktober 20, 2019 @ 06:00
Cost: 40kr / 20kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event