Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Jeppe Zeeberg & the Absolute Pinnacle of Human Achievement

OBS OBS OBS: Ny dato med Jeppe Zeeberg & the Absolute Pinnacle of Human Achievement til efteråret. Hold øje her på siden!

 

Der er et særegent univers omkring fænomenet Jeppe Zeeberg
– JazzSpecial

If Zeeberg isn’t a genius then he certainly ranks pretty close to one.
– All About Jazz

—————
Da vi fortsat ikke ved hvad fremtiden bringer os ift. at åbne HQ op for fysisk publikum, er der derfor ingen fysisk billetsalg igangsat endnu.

➤ Planlagt entré i døren: 70 kr.
—————

Jeppe Zeeberg er komponist og pianist og en af den danske musikscenes mest originale og egenrådige skikkelser. Hans musik er blevet kaldt “A beautiful, convincing proposal for how modern jazz or contemporary music may sound” af All About Jazz, og han er aktiv i utallige sammenhænge, både som bandleder og som del af kultbandet Horse Orchestra. Zeebergs nyeste band The Absolute Pinnacle of Human Achievement er en kvartet bestående af fire af Københavns mest interessante musikere indenfor det kreative felt (nej, musik er ikke altid kreativt). Bandet tager ved denne koncert udgangspunkt i Zeebergs seneste udgivelse The Full Experience (udgivet i april 2021), og musikken er en slags eksperimenterende, funky post-postmodernistisk punkjazz-hybrid med rock’n’roll-attitude og lidt konceptkomposition ovenpå.

Henrik Olsson – guitar
Casper Nyvang Rask – bas
Søren Høi – trommer
Jeppe Zeeberg – orgel

jul 10 2021

Details

Date: juli 10, 2021
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 70kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event