Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

John D Band – 15-års Jubilæumskoncert + Rap Martin Rap + Gadejørgen & Erik Paaske Jam

HeadQuarters er stolte over at kunne præsentere John D Bands store 15-års Jubilæumskoncert! Man ta’r en pædagog og et par beboere der keder sig lidt, en sommerferie på institutionen; sender dem op i ”gokken’s” øvelokale og afprøve nogle ”Lars Ulrich” trommestikker – resten er historie.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Talk m. nedslag i John D Band historien: 19.30
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 50 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

John D Band:
John D Band blev dannet i 2008, opkaldt efter institutionens snavsede grønne traktor.

Bandet har med skiftende besætninger været et sejlivet og unikt handicap garagerock orkester på den jydske undergrunds-scene. Med en undrende, drillende og direkte facon, har John D Band fra dag 1, haft sit helt eget udtryk.
Bandet har fra starten haft en mission om at spille koncerter både i, men i særdeleshed- også udenfor handicap miljøet.
Det er blevet til en god røvfuld koncerter på ungdomshuse og til punkfestivaler, men så absolut også den fremragende Sølund Festival.

Vi har et motto om, at der ikke findes ”normale mennesker” – vi har i hvert fald aldrig mødt ét.

Rap Martin Rap:
Rap Martin Rap med det borgerlige navn Martin Bekker lader intet være usagt, når det drejer sig om det offentliges behandling af funktionsnedsatte.

Det lyriske billede akkompagneres af metalliske lyde, leveret af pædagogisk personale med baggrund i netop metal- og rockgenren. Dette ender ud i en gedigen omgang rap metal.

Rap Martin Rap har tekster, der omhandler alt fra frokostmenuer, DHL stafetten, piger og kommunale medarbejdere til et spørgsmål om, hvor stille man nu bør være på Sølund Musik-Festivals stillecamp.

Gadejørgen & Erik Paaske Jam:
Allerede i 70’erne var GadeJørgen som ung kommunist under sit borgerlige navn Jørgen Grønning et kendt ansigt, som med bas og guitar spredte glæde på Land og Folk festival og til 1. maj på Tangkrogen i Århus.
Efter sin traumatiske skilsmisse i senfirserne tog Jørgen sin banjo og gik på landevejen. Det var her han blev kendt under navnet GadeJørgen.

Han optrådte på gågader og i indkøbscentre med et repertoire af kendte danske revy- og cabaretviser, som f.eks. Du gamle måne, Dit hjerte er i fare Andreasen, og Tørresnoren med Erik Paaske.

Disse sange er stadig at finde i Jørgen´s repertoire. Nu nyfortolket af Erik Paaske Jam i mere elektriske udgaver.
I de seneste år Har GadeJørgen opnået kultstatus bl.a. med sin berømte optræden på Roskilde festival som mystisk pauseklovn med banjo og nisseskæg i bandet Analogik og ikke mindst i den animerede dokumentarfilm GadeJørgen lanceret af DR-TV.
I den forbindelse udgav GadeJørgen LPén Hele mit liv, hvor han synger med folkekære navne som Nanna, Daimi og Michala Petri.

I dag er Jørgen på gaden igen i selskab med Erik Paaske Jam og sit gamle gaderepertoire.

Erik Paaske Jam er GadeJørgens hårdt prøvede backing band, der altid holder humøret højt og hovedet koldt, som når Jørgen giver den gas som arrig Banjoboomer og springer et taktslag over eller taber endnu et par tænder under fremførelserne af de gode danske viser og sange.
Den traditionelle musik er peppet op med nye arrangementer inspireret af genrer som syrerock, reggae, bebop og heavymetal.

nov 04 2023

Details

Date: november 4, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 50kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event