Indlæser Events

Julie Pavon

Julie Pavon skruer op for klubstemningen og fandenivoldskheden, når hun kommer til HeadQuarters til foråret.

Danske medier har kaldt hende “landets mest vilde og fandenivoldske livekunstner” (Soundvenue), “Julie Pavon er helt sikkert en, man skal se i disse år” (Politiken) og “oplever du Julie Pavon live, glemmer din krop det nok aldrig igen” (Soundvenue).

Julie Pavon bliver bogstaveligt talt til musik, når beatet falder. Hendes ægte tekster og voldsomme energi styrker alle, hun møder. Inspirerer folk til at være sig selv uden at gå på kompromis, ligesom Julie Pavon er sig selv.

I 2020 debuterede Julie Pavon med den stærkt smitsomme “Herd Animals”, som fik stor mediebevågenhed og blev spillet hyppigt på den største danske radiostation.

Anden single “Jealous”, Julie Pavons første internationale udgivelse, havde verdenspremiere på Tom Ravenscroft på BBC Radio 6 og blev spillet på forskellige radiostationer verden over. Den var også med på Hermès FW 2022 herretøjs-runway-show i Paris.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 185 kr. + gebyr
➤ Entré i døren: 195 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

Tredje single “Don’t Call Me Out” gik direkte til ugens uundgåelige på P3.

Efter en sommer med banebrydende liveoptrædener udgav hun sin debut-EP “Watch Her Dance” i oktober 2023 til stor kritikerros.

Julie Maria Hernandez Pavon Friis er honduraner og dansker. Hun er født i 1999 og voksede op i Aarhus og flyttede senere til København for at følge hendes musikalske rejse.

For Julie Pavon er musikken en legeplads, hvor hun kan eksperimentere med sin umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning og en måde for hende at bearbejde både uroen og de glæder, hun bærer med sig. Brændt af de kontraster, hun oplever i livet, hendes intuitioner og energier skaber Julie Pavon sange, der styrker hendes generation.

I sine tekster undersøger og udfordrer hun sit eget syn på samfundet, sin generation, sindet og sin indre dobbelthed og kontrast – altid visuelt matchet af rå og konfronterende videoer og billeder.

Live er der noget helt særligt at se frem til, når Julie Pavon kommer til HeadQuarters den 6. april 2024.

apr 06 2024

Details

Date: april 6, 2024
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 195kr / 185kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event