Indlæser Events

Kaizer + Support: MONSON

Kaizer sender elektriske punkstråler d. 21. marts på HeadQuarters!

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 80 kr.
➤ Entré: 100 kr.

Kaizer:
I danske Kaizer finder man det skærende møde mellem fandenivoldsk punk-energi og storladen elektropop. Kaizers frontperson er særligt kendetegnet ved sin fængslende vokalpræstation, der har en rå og utæmmet nerve, som på scenen omsluttes af støvet guitar-støj og et råt, elektronisk landskab.

Når Kaizer indtager scenen, er det med stor autoritet og en teatralsk mine, som da de vandt TAK ROCKs live-konkurrence og spillede til Smukfests Live Camp i 2022 og på SPOT Festival i 2023, hvor Soundvenue udnævnte koncerten som ét af 10 højdepunkter fra hele festivalen.

“Kaizer fyrede den af med punket elektropop fra det øjeblik, hun trådte ind på Klubscenen, til koncerten var slut. Eller nej. Det passer ikke helt. For der var ét stille moment, da hun pludselig bad publikum om at sætte sig ned.(…) Med sin alvorlige øjne og skarpe vokal skabte Kaizer på et splitsekund et rørende intimt rum. Hun gik dog hurtigt punk igen. Der var jo en fest, der skulle passes. Men det stille øjeblik bed sig fast.” (Soundvenue, 2023)

Kaizer fulgte i begyndelsen af 2023 den spirende rockstjerne Dopha på hendes hidtil største danmarksturné, men afvikler nu, mindre end et år efter, første tour i eget navn. Det sker efter udgivelsen af Kaizers debutalbum, SHOPPING FOR MEDICINE, som lander i foråret 2024.
Kaizer har tidligere udgivet den anmelderroste debut-EP Crying Like a Rose, der blev indstillet til to nomineringer til GAFFA-prisen og modtog roser fra blandt andre Soundvenue, GAFFA og Bands Of Tomorrow, foruden at kåres som årets bedste EP i Musiklivet på P6 af Good Because Danish.

Kaizer er et Aarhus-band, hvor de fire medlemmer—Lasse Herold Krarup, Magnus Ram Pedersen, Daniel Larsen og Karen Stenz Lundqvist—mødte hinanden gennem musikkonservatoriet, og på deres første bytur sammen endte på HeadQuarters og aftalte, at de var et band. Det fejres derfor med et festfyrværkeri af en koncert, når de for første gang indtager stedet, hvor det hele begyndte begyndte!

+ Support: MONSON
MONSON er en aarhusiansk popduo med en masse energi i baglommen. De trækker lytteren rundt i en original og progressiv elektronisk poplyd, med velproducerede tracks og en flammende ild på scenen. Melodierne er let fordøjelige, men vokalistens glødende figur er kantede og grænsesøgende.

mar 21 2024

Details

Date: marts 21
Time: 19:00 - 23:59
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event