Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Kalaha

Nyt album ‘Nord Havn’ ude d. 26. januar – og danmarksturné I marts 2024.

Udover at være et ekstremt medrivende og højenergisk live-band, er Kalaha kendt for at være evigt udforskende i deres søgen efter musikalske grænseområder og geografiske spektre.
Bestående af trommehelten Emil de Waal, Jens ‘Rumpistol’ Christiansen, Niclas Knudsen (Ibrahim Electric) og Anders Stig Møller (bl.a. Turboweekend & Dizzy Mizz Lizzy) har Kalaha formået at skabe et helt unikt univers et sted mellem roots, jazz og elektronisk.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 120 kr.
➤ Entré i døren: 145 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

Elementer fra alt fra syre-rock og improviseret jazz til anatolsk funk og acid techno har været en del af Kalaha’s udtryk siden starten i 2013 og har været med til at sikre dem bl.a en Danish Music Award og en Carl Prisen samt adskillige nomineringer.

Kalaha er kendt for at sætte ild i dansegulvet og bringe publikum i trance. Som lytter er du det ene øjeblik på hæsblæsende biljagt igennem bazaren i Istanbul, og i det næste svæver du i rummets kosmiske evighed, for derefter at lande i en støvet landsby i Mali.

Kalaha udgiver sin nye sjette plade ’Nord Havn’ d. 26. januar 2024 via April Records. Et album der er indspillet over to uger i ydre Nordhavn, Københavns gamle industrielle havn, hvor Kalaha via 9 originale kompositioner yder en hyldest til deres hjemby – og til mindet om et område i byen hvor der virkelig er sat fart på gentrificeringen.

Havnen er samtidig en metafor for dét store udsyn, der altid har været kendetegnet hos Kalaha. ’Nord Havn’ er således en slags portal til resten af verden og bibeholder samtidig grundessensen i dét der er gjort til Kalahas varemærke: den ekstremt brede vifte af indflydelser fra psykedlisk rock, acid techno, surf rock, indisk dronemusik, dub 70’er fusion og meget mere.

Live består Kalaha i 2024 af:

Niclas Knudsen: elektrisk & akustisk guitar, guitar synth
Emil de Waal: trommer, percussion & vokal
Jens ‘Rumpistol’ Christiansen: synths, rhodes, 303 & elektronik
Anders Stig Møller: elektrisk bas, elektrisk båndløs bas & elektronik

mar 29 2024

Details

Date: marts 29
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 145kr / 120kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event