Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

KARA MOON + Beaden + North Pulsar + LIO KILA

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr. 
➤ Entre i døren: 60 kr.
_______________________

KARA MOON
KARA MOON lukker dig ind i et drømmende univers af silkebløde popmelodier og smadrede elektroniske beats. De smelter sammen til en masse af mørke synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal.

Josefine Skov som står bag Kara Moon producerer materialet selv og udgav i 2016 singlen “Your Love”. Live medvirker Sara Mouritzen på beats og Lio Kila på visuals og sammen vil de indhylle dig i et poetisk pop-univers.

Beaden
Beaden er en spritny aarhusiansk duo, der kryber ud af lydstudiet, og ud på scenen for tredje gang denne aften. Beaden består af Rune Lak, og Line Rothmann og selvom de kommer fra to meget forskellige musikmiljøer, fandt de hinanden musikalsk i deres forkærlighed for beat-baseret musik. Lyden af Beaden er en afsløring af, hvor langt man kan strække time, samt fra hvor mange forskellige universer man kan hente samples og klippe i stykker, uden at miste groovefornemmelse. De er undervejs med deres første EP.

North Pulsar
North Pulsar er et producer/feature projekt, hvor diversiteten i vokalisterne skaber grundlaget for et evig ændrende univers. North Pulsar laver dream pop, men drager inspiration fra mange genre, og intet nummer er det samme, da hver vokalist skærer sit eget snit i musikken. Musikken luller lytteren ind i et dragende univers, hvor de forskellige vokaler skaber overraskende veksling. På Live-scenen, fusioneres elektroniske og akustiske komponenter, der forholder sig kompromisløst til North Pulsar´s røde tråd. Med medrivende performance og eksplosiv energi, skaber live-settet associationer til Mø´s elektroniske pop univers og Chinah´s ambiente lydbillede. LIO KILA
LIO KILA tager afsæt i hendes multikulturelle baggrund og trækker dig ind i et tæt-omsluttende univers af smukt rungende klangflader og ørehængende melodier. I en drømmeverden af mørke synthflader og tunge beats, bliver du lukket ind i et tidløst rum. Du kan ikke andet end lade dig forføre af den dragende vokal og til tider dystre univers som har udgangspunkt i hende selv, , den menneskelige eksistens og de tilhørende dilemmaer. I musikken ligger der et nordiske univers med elementer af det mellemøstlige som hun har taget med sig fra hendes rejser i Libanon og Jordan.

]]>

okt 06 2017

Details

Start: oktober 6, 2017 @ 20:00
End: oktober 7, 2017 @ 06:00
Cost: 40kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event