Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

KATLA + CZAR – Split-release: ‘OVERDOSER’

Til November tørner to af Danmarks mest kompromisløse metalbands sammen på HQ for at fejre udgivelsen af deres nye fælles split udgivelse “OVERDOSER”. Bandsene er ingen ringere end de danske ultra doom yndlinge KATLA, og dansk hardcore’s enfant terrible; CZAR.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 125 kr. + gebyr
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

KATLA:
KATLA har igennem de sidste år cementeret deres plads som et af de bedste livebands på den danske metalscene – senest på dette års Copenhell. KATLA skal opleves live. Her er masser af nærvær, nedstemte guitarer, en skrigende trommeslager og ikke mindst masser af kærlighed til Satan. KATLA udsendte i 2020 deres album “Warmongering Luciferians”, som for længst er udsolgt. Albummet gav dem bl.a. en omfattende Danmarks turné med BAEST. KATLA lyder som ingen andre. Det er tre mand der med effektive virkemidler blæser dig bagover. Det er langsomt, tungt og intenst!

CZAR:
Ud af bands som THE PSYKE PROJECT, Horned Almighty, Helhorse, Exmortem m.fl. opstod CZAR. CZAR er lyden er kaos – rendyrket kaos. CZAR eksisterede fra 2014-2017 hvor de nåede at udsende ét album samt en EP. I 2021 besluttede pladeselskabet Over The Under Records at udgive CZAR’s debut-album på vinyl for første gang. Genudgivelsen gen-antændte gnisten hos dette vanvidsband og i 2022 blev de gendannet for, sammen med labelmatesene i KATLA, at indspille en fælles plade – “OVERDOSER”.

Så er du nede med tunge guitarer, kaos og masser af smadder og har du lyst til at høre en masse nyt materiale fra KATLA og CZAR og fejre udgivelsen med os, så kom forbi HQ d. 12.11. og oplev noget at det ypperste metalmusik Danmark har at tilbyde.

nov 12 2022

Details

Date: november 12, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 125kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event