Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

King Dude (US)

I en tid, hvor amerikansk folkemusik har mistet forbindelsen til sine blodige rødder, søger King Dude at bringe lys i mørket med sex, død, kærlighed, sindssyge, og Lucifer’s flamme.

Siden 2006 har King Dude’s entusiastiske rock’n’roll været både budbringer og budskab. Med hans raspende baryton og djævelsk stormombruste sangskrivning som redskaber stræber han efter at antænde åbenbaringens fyrige ånd i alle der møder ham.

Takket være tidligere udgivelser på selskaberne Dais, Avant!, Bathetic, Clan Destine og Ván, en række højprofilerede festivaloptrædener, og en stringent turnékalender – ofte i selskab med Ghost og Earth – har den sølvtungede singer/songwriter fundet et evigt voksende globalt publikum med hvem han deler sine profetiske visioner om håb og frelse: en villig menighed, hvis højrøstede stemmer og trampende fødder forvandler hans koncerter til genopstandelse under Lysbringerens teltdug.King Dude er den blå-øjede Mephistopheles med en akustisk guitar. Han er klædt i sort som Johnny Cash og synger som havde han skubbet sig foran Robert Johnson ved den skæbnesvangre korsvej.

Hans stemme veksler mellem det hjemsøgende og sårbare til det tordnende, nær-bibelske raseri indenfor samme åndedræt, og vier det hellige til det profane i en grandios ceremoni med snerrende læbe.

Han synger om døden på samme måde han synger om at kneppe. Med inspiration revet ud af de gullige sider på country, blues, Americana og Britisk folkemusik (og ikke at forglemme en fortid i heavy metal), kanaliserer King Dude’s rå, hypnotiske hymner fortiden, mens de stirrer direkte ind i det kommende.

apr 18 2023

Details

Date: april 18, 2023
Time: 19:00 - 01:00
Cost: 165kr / 150kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event