Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Kiosk + Support: Havehuset Kvartet

Kiosk er et Aarhus-baseret band, der arbejder i krydsfeltet mellem poesi og musik. Sangene udgør en samlet fortælling om at være ung, blive ældre, være kvinde, mor, kæreste, rodløs, ensom, i fællesskab og nærmest lykkelig anno 2022.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 75 kr.
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23:00 – 05.00

Kiosk:
Kiosks musikalske univers er inspireret af jazz, elektronisk, latin og pop. Ambition i Kiosk er at forene musik og poesi på en underfundig og tilgængelig måde.

Kiosk har eksisteret siden 2016 og består af Maj Ørskov (tekst og sang), Rasmus Hvelplund (saxofon), Andreas Ohrt (klaver/synth), Anders Boye (kontrabas) samt Severin Perc (perkussion/trommer). Kiosk har spillet koncerter i Aarhus, Aalborg, København og på en række festivaler. Bandet bestræber sig altid på at levere en helstøbt koncertoplevelse præget af legesyge, nerve og nærvær.

Kiosk har været ugens album på P8 jazz med albummet Tæt nok på, der blev udgivet i juni 2021.

+ Support: Havehuset Kvartet:
Havehusets Kvartet spiller blooming dreamjazz. De bruger skrevne stemningsfulde melodier som ramme for deres frie, improviserede musik. Kvartetten nyder at bevæge sig ind i det uvisse sammen. Her findes det mest insisterende musikalske nærvær.

Kvartetten består af: Ellen Kjær, Saxofon//Vokal – Mathilde Døssing, Trombone//Vokal – Thit Helbo, Percussion//Vokal – Stine Stengaard, Tangenter//Vokal

Kunstkollektivet Havehusets fundament hviler på de fire medlemmers tætte relation. De bruger deres venskab som fælles platform og drivkraft til deres vildtvoksende projekter.

maj 14 2022

Details

Date: maj 14, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event