Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

KITES AND KOMETS

Kites and Komets er et indiepop-projekt af Mikael Kærsgaard (Munich, Hymns From Nineveh), som blev dannet i 2010. Udtrykket bevæger sig fra det udadvendte, iørefaldende, forløsende og dansable pop-univers til det mere eftertænksomme og længselsfulde. Projektet startede i Mikael Kærsgaards kælder, hvor han ved sit trædeorgel skrev nye sange, indspillede klokkespil og beats, og fik dannet lyden af Kites And Komets. Efter et halvt år blev live-bandet samlet, og i 2011 vandt K&K P3’s Karrierekanonen. Dette satte hurtigt skub i karrieren, og K&K har siden spillet på klubber og festivaller i ind- og udland. Her kan nævnes Spot-festival, Skanderborg Festival, Kløften Festival, Culture Clash Festival (Hamburg), og senest, Reeperbahn Festival 2012, som har medført at K&K netop nu er i dialog med flere tyske og amerikanske selskaber.

I foråret 2012 udgav K&K en selvbetitlet debut-EP på A:larm Music / Universal, som i flere dage lå som nr. 2 på Itunes pop-album chartlisten. 1.singlen ”When Love Turns To Me” har siden ligget i høj rotation på P3 og P4.
Kites and Komets er et fedt band og Mikael Kærsgaard er en fantastisk sangskriver. Hans melodier er fremragende, og man kan ikke undgå at blive revet med, når numrene langsomt bygges op til klimaks. Som på aftenens afsluttende nummer, hvor musikerne gav alt hvad de havde i sig og sluttede af med manér.” 5 stjerner, Gaffa (http://gaffa.dk/anmeldelse/56665)
]]>

apr 12 2013

Details

Date: april 12, 2013
Time: 22:30
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event