Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

HESS IS MORE (DK)

Dansabelt og forunderligt – en intens fejring af fællesskabet. 

Hess Is More har netop udsendt deres syvende album 80 YEARS på det prestigefyldte engelske label Edition Records. Albummet har høstet anmelderroser i ind- og udland, og ikke mindst de to nye musikvideoer skabt i samarbejde med Henrik Vibskov finder vej til publikum på tværs af genrer og kontinenter.

Hess Is More begyndte som et elektronisk soloprojekt for Mikkel Hess og har gennem en række album og samarbejder udviklet sig til et fuldbyrdet transatlantisk ensemble med en mere kollektiv tilgang.

Sommerens koncerter byder således på en yderst eksklusiv cirkulær holdopstilling med musikalske gæster fra New York og Berlin – inklusive medlemmer fra Midnight Magic og The Whitest Boy Alive.

De syv musikere skaber med deres unikke instrumentering og uortodokse arrangementer en dansabel og forunderlig koncert. Ørehængende melodier og messelignende tekster, der kan jage dig i dagevis. En intens fejring af fællesskabet i en musik, der klinger i grænselandet mellem elektronisk dansemusik, afro, krautrock og jazz.

“Top 10 Music of the year.” 
– Time Out Magazine New York.

“I believe I just witnessed the future of live dance music.” 
– Petty Nobles Collective NYC.

“SPOT (festival) blev skolet i genreanarki og den alternative fest.” 
– GAFFA.

 

http://www.hessismore.com

]]>

jul 19 2018

Details

Date: juli 19, 2018
Time: 22:15 - 23:30
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør