Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ETNOLAB FEAT. ORHAN ÖZGÜR (TR/DK)

Et møde mellem forskellige musikalske traditioner og genrer. 

Etnolab er et musikalsk laboratorium, hvor grænser mellem traditioner og genrer opløses, når sluserne lukkes op, og bulgarsk musiktradition flyder fra den ene hane, og jazz, rock og improvisation flyder fra den anden.

Disse stærkt reaktive musikalske grundstoffer løber sammen i laboratoriets rør og kolber, og musikken genfødes i et ikke tidligere kendt reaktionsprodukt, som de fire musiklaboranter iagttager og går ud og giver nyt liv på scenen.

I spidsen for laborant-teamet står Johan Toftegaard Knudsen, som i flere år har studeret den bulgarske folkemusik og anvendt den vundne indsigt til at transformere det jazzparadigme, han selv er vokset op med. Det har resulteret i nye kompositioner, som taler deres helt eget sprog, og hybride genfortolkninger af den bulgarske tradition.

Etnolab har med stor succes givet koncerter på blandt andet Aarhus Jazz Festival i 2015, 2016 og 2017. I 2017 udgav orkesteret albummet The Science of Meetings.

Etnolab har en speciel gæst med, Orhan Özgür, prisvindende stortalent inden for tyrkisk musik, på bağlama, oud og vokal.

]]>

jul 17 2018

Details

Date: juli 17, 2018
Time: 22:00 - 23:30
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør