Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

DE 5 PÅ NYE EVENTYR (PL/DK/SE)

Et lille orkester med en stor og rigt facetteret lyd. 

De fem musikere i Fredrik Lundins De 5 på nye eventyr udnytter orkesterets klanglige muligheder og får i kompositionerne rigelig plads til at bruge deres improvisatoriske potentiale.

Den eksplosive musik formidles temperamentsfuldt af den polske trompetist Tomasz Dabrowski, de to svenskere Petter Hängsel på trombone og synthezeizer og Joel Illerhag på bazantar (en hjemmebygget kontrabas med resonansstrenge) og af de to danskere Anders Provis på akustiske og elektriske trommer og kapelmesteren selv på diverse saxofoner.

Med De 5 på nye eventyr vender Fredrik Lundin tilbage til det format, han med stor succes debuterede med på den skandinaviske jazzscene, og som udgør den optimale ramme for ham som komponist og ikke mindst som den kraftfulde solist, han altid har været.

Politikens jazzanmelder Christian Munch-Hansens skrev i anledning af Fredrik Lundins 50-års fødselsdag for et par år siden, at han af mange anses som ”den mest komplette og begavede musiker i sin generation” og som ”en kunstner med mere på hjerte end de fleste”.

]]>

jul 17 2018

Details

Date: juli 17, 2018
Time: 20:00 - 21:30
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør