Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Krogen + Support: Natmandsfolket

Krogen er et aarhusiansk singer-songwriter projekt, anført af den erfarne musiker; Lasse Krog. Sangene er på dansk under genren Americana, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country og rock’n roll.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré: 75 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Krogen:
I 2022 udgav Krogen debutalbummet “Henover Lakken”, der blev mødt med god omtale fra kritikere såvel som publikum. Side33 skrev blandt andet; ”Krogen er en historiedrevet sangskriver, der på modersmålet kommer godt rundt i ’the land of rock and country’, og dets charmerende og til tider skyggefulde randområder.” Med Kørfirs Records ved Krogens side og en succesfuld kickstarter kampagne, kommer albummet nu på vinyl.

Krogen arbejder i skrivende stund på at nyt album i “Family Farm Studio” på sydfyn. Det unavngivet album forventes at få release til sommer 2023 – med løbende singleudgivelser undervejs. Krogens vision er at formidle country-musikken i Danmark; som et prisme, der stråler af dybfølt respekt for ikoniske artister, men som samtidig er båret af det nyskabende og eksperimenterende.

+ Support:

Natmandsfolket er et nyt orkester udsprunget af Århus!
Forsanger og sangskriver Frederik Tygesen er manden bag dette nye dansksprogede orkester. Natmandsfolket er et organisk og kollektivistisk liveband med vekslende musikere, gæster og venner på scenen. Musikken er en blanding af mange genre, men hovedsageligt med et folkrocket præg.
Sangene er skrevet med inspiration fra mange af de store danske poeter som bl.a.: CV Jørgensen, Eik Skaløe, Sebastian, Dan Turell mfl.
Orkesteret udsender i løbet af foråret 2023 de første singler, og sparker dermed hul i projektet!

apr 20 2023

Details

Date: april 20, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event