Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Late Night Jazz Jam m. Jens Emil Jensen (feat. Kenneth Dahl Knudsen & Casper Hejlesen)

Instrumentation: Jens Emil Jensen (trommer), Kenneth Dahl Knudsen (kontrabas), Casper Hejlesen (guitar)

I anledningen af denne jam-aften, får jamvært Jens Emil Jensen både selskab af den fantastiske kontrabassist Kenneth Dahl Knudsen hele aftenen, samt den talentfulde guitarist Casper Hejlesen (guitar) der gæster til en kort åbningskoncert inden jammen starter!

Jam-vært: Jens Emil Jensen
Jens Emil Jensen er en fremadstormende 27-årig jazz-trommeslager og komponist, bosat i Aarhus, hvor han spiller en aktiv rolle på den lokale jazzscene. Jens Emil er en erfaren jamvært, med knap 100 arrangerede jazz-jams i bagkataloget, bl.a. med Jens Emils egen jam ”Aarhus Jazz Jam” som han har stået for igennem mange år.
Jens Emil har netop færdiggjort sin uddannelse ”Nordic Master In Jazz” med studier i Helsinki, Stockholm og Aarhus – og udover at spille med flere af de største danske jazznavne, er Jens Emil også aktiv på den svenske og finske jazzscene.
Jens Emil spiller bl.a. med sin dansk/finske trio Bäckström/Friman/Jensen og er derudover bandleder for jazz/fusion kvintetten “Odd Pocket” med Jens Emils egne kompositioner.
Jens Emil er særligt stærk til at udtrykke sig legende indenfor jazzens sprog med en dynamisk og musikalsk tilgang, og med en stor kærlighed til skæve taktarter og avanceret rytmik – men han elsker også de swingende rytmer, som man vil høre denne aften!

 

➤ Jam: 23.00 – 02.00
➤ Entré: GRATIS

jul 11 2023

Details

Date: juli 11, 2023
Time: 23:00 - 02:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event