Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

LINE BØGH + ANNA BELL

Line Bøgh er ny-udklækket sangskriver fra København, der allerede er nået langt med sine sange der smukt forener jazz, folk og poesi. De legende melodiske linjer leder tankerne på navne som Joni Mitchell og Billie Holiday.  Line har leveret en række overbevisende koncerter i løbet af det sidste år, og på Copenhagen songwriter festval 2012 fik hun prisen som “Emerging Artist (DK) 2012” sammen med navne som Svarvar Knutur (IS) og Marius (FO)
Debut EP udkommer september 2013.

www.facebook.com/LineBogh


 
Anna Bell spiller autentisk og støvet soulpop med positive budskaber og fængende sangskrivning med et twist af Motown. Hun har netop udgivet sit debutalbum The Sessions

Anna Bell har vakt en del opmærksomhed i både Californien og Sydstaterne, hvor hun med jævne mellemrum har turneret de sidste par år. Hendes catchy 60’er-inspirerede popsange er flittigt blevet spillet på de amerikanske radiostationer, og flere af hendes sange har medvirket i TV-programmer i USA og Danmark, samt i flere danske og amerikanske kortfilm, reklamer og compilations. 

Albummet The sessions udkom på Target d. 18. februar 2013. Singlen Love won’t wait for no one kan findes på iTunes og Spotify og videoen af Agnes Tine Tolbøll kan ses her.

]]>

sep 10 2013

Details

Start: september 10, 2013 @ 21:00
End: september 12, 2013 @ 00:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event