Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Livestream: Analogue Influence

Analogue Influence blander lyden af gospelmusik fra den amerikanske vestkyst med moderne fusionsjazz. Et splinternyt skud på stammen af unikke Aarhusianske med iver for fornyelse indenfor jazzgenren. De fire musikere er ikke nye på scenen.
Flere af musikerne har spillet sammen i mange år, bl.a. i bandet Abekejser. Musikerne er desuden kendt i grupper som bl.a. Hvalfugl, Karmen Rõivassepp Quartet, Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet, m.fl.

➤ Livestream starter kl. 19.30. Koncerten starter 20.00.
➤ Tryk “deltag” eller “interesseret” på begivenheden, så får du en notifikation når vi går live.
➤ Koncerten er GRATIS for alle.

 

”Jazz isn’t dead, it just smells funny”, sådan sagde Frank Zappa i 1973. En tid hvor jazzen søgte blandinger med andre genrer i håb om at videreudvikling sig. Her, næsten 50 år senere, er jazzscenen mere divers end nogensinde før. Jazzen lugter idag af alt fra rock, hip-hop, folkemusik, techno, pop, og en blanding af det hele. Er det overhovedet jazz længere. For de fire gode kammerater i Analogue Influence betyder det ikke så meget hvad man kalder det. Det eneste der betyder noget er, at det lyder
fedt!

”For os er det ikke vigtigt at leve op til noget genreideal”, siger guitarist Jeppe Lavsen.
”Vi mødes og leger og improviserer over nogle musikalske idéer vi synes lyder fedt. Vi har spillet sammen i så mange år, at vi lynhurtigt finder ind i et fællesunivers når vi spiller.
Og så handler det bare om at sortere og vælge de fedeste idéer ud”.

Et nyfødt projekt i erfarne hænder
Analogue Influence består af fire unge aarhusianske musikere der alle spiller med i andre projekter. De fire musikere er:

Frederik Emil Bülow: Trommer
Adrian Christensen: Bas
Jeppe Lavsen: Guitar
Malthe Jepsen: Piano & Rhodes

”Vi har i lang tid delt ambitionen at lave noget musik i den genre. Spørgsmålet er måske bare hvorfor vi ikke startede tidligere”, siger Malthe Jepsen.

Selvom bandet ikke har eksisteret i mere end et par måneder, er Analogue Influence allerede så småt begyndt at sætte koncerter op, og planlægger deres første udgivelse i
efteråret 2021.

nov 14 2020

Details

Date: november 14, 2020
Time: 19:30 - 22:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event