Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Livestream: ASGER TECHAU + SUNDAYS

Asger Techau og SUNDAYS tager sammen på tour I oktober, og giver coronatiden en bid af den livemusik vi længe har måttet vente på at opleve. Her spiller SUNDAYS bl.a. to helt nye sange, produceret af Asger Techau, som selv tager helt nyt materiale fra sit kommende album med på touren.

 

➤ Show start: 20:00
➤ Tryk interesseret eller deltager i Facebookevent, så får du automatisk en notifikation når vi går live.

 

ASGER TECHAU

Efter mere end 20 år som en fjerdedel,  af et af landets mest anerkendte rockbands, Kashmir, dukkede Asger Techau op som solist i 2016 med udgivelsen af hans debutalbum ‘Phonetics’. Her viste Techau sig at være en solid sangskriver, med et godt øre for melodisk guitarpop, med et stærkt personligt præg. Debutalbummet fik ros i markante medier og sendte Asger Techau rundt på de danske koncertscener. ‘Phonetics’ blev efterfulgt i 2018 af de to EP’er 

‘Waves’ og ‘Time’, hvor Techau udvidede sin musikalske palet og sit udtryk som sangskriver. Denne udvikling nåede sin foreløbige kulmination med albummet ‘Descendence’, fra 2019. Den første single ‘Trash It’ opnåede solidt airplay på P6 Beat. Techau arbejder netop nu på et nyt album, som kommer i foråret 2021.  

Med sig på tour har Techau, Morten Hyldahl (trommer), Torben Guldager (bas), Steffen Nordenstam (guitar), Anna Roemer (guitar og kor) og Nicholas Kingo (keys og kor)

SUNDAYS

Den danske folk-popgruppe SUNDAYS, med sangskriver Magnus Jacobsen i front, har siden deres debut-EP i 2017 kombineret singer/songwriter-genrens intimitet og indlevelse med indiepoppens brede penselstrøg. Både på scenen og med albummet ‘WIACA’ (2019), har SUNDAYS vundet publikum med en kombination af tilgængelighed, nerve og spilleglæde. 

Med koncerter i Norge, Canada og Tyskland i bagagen vender SUNDAYS i efteråret 2020 tilbage til de danske spillesteder med ny energi. Som liveband bringer SUNDAYS nærvær og åbenhed med sig på scenen, og engagerer sit publikum med en smittende dynamisk levering af de stærke og personlige sange og fængende melodier. 

I 2020 har bandet arbejdet på nyt materiale, og bl.a. udgivet maxi-singlen ‘Colourblind / High or Low’, produceret af Per Frost (GNAGS). Den 18. september udkommer 2. maxi-single ‘All We Have is Time / Salt of the Earth’, med Asger Techau (Kashmir, The White Album) bag knapperne. Og med bandets anden LP sat til udgivelse i foråret 2021, har det danske publikum i efteråret mulighed for at følge SUNDAYS på det første skridt ind til et nyt kapitel. 

okt 31 2020

Details

Date: oktober 31, 2020
Time: 19:30 - 22:30
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event