Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Livestream: Tuhaf + Farfars Tobak

Hul & HQ præsenterer: Tuhaf + Farfars Tobak

Udenfor bliver det koldere og koldere, men indenfor på HeadQuarters præsenterer Hul stadigvæk brandvarme livestreams, direkte ud i fjæset på jer allesammen. Denne aften med fantastiske Tuhaf og Farfars Tobak!

➤ Livestream starter kl. 19.30. Koncerten starter 20.00.
➤ Tryk “deltag” eller “interesseret” på begivenheden, så får du en notifikation når vi går live.
➤ Koncerten er GRATIS for alle.
Tuhaf:
Det dansk/tyrkiske orkester Tuhaf spiller funky anatolsk syrerock med rødder i 70’ernes psykedeliske guldalder i Tyrkiet.
Gamle folkesange og moderne budskaber flettes sammen i et musikalske univers, der både hylder syrerockens skæve, sære og vilde fester, men også kendetegnes af vemod, hjemve og nostalgi.
I midten af G-funk synthesizers, groovende trommer og rå psych-guitarer tøjler frontkvinde Berrin Bas musikkens mange udsyrende, højtflyvende, ærlige og rå bølger.
Tuhaf er traditionerne i moderne klæder, og svævende ind og ud af de mange tyrkiske referencer kommer både hiphop samples og vilde skævvridende funkrytmer. Konstant balancerende på kanten af syrerockens sorte huller, lokker bandet dig til at tage springe med dem og forsvinde ind i festen og dansen med dem.
Farfars Tobak:
Farfars Tobak har i det seneste år arbejdet på skabelsen af en opfølgende fuldlængde plade. Pladen produceres af bandet selv i deres studie og øvelokale på Nørrebro i København. Sangene har i tråd med bandets forrige udgivelse massere af inspirationer fra den psykedeliske rock musik, men trækker også på inspiration fra den atmosfæriske popmusik og alternativ rock, med en altid dyster undertone. Musik der lyder af det danske efterår, men sange om København i regnvejr og tågede værtshusnætter.
Farfars Tobak har eksisteret siden 2016, og har bevæget sig fra et rendyrket psykedelisk rock orkester til et band med fokus i mange retninger og utallige musikalske inspirationer. Til denne koncert vil man kunne opleve Farfars Tobak spille et stort udsnit af de sange, der i løbet af 2021 vil blive til en plade. Koncerten vil derfor byde på et Farfars Tobak i nye klæder bevæbnet med helt nye sange, spændte på at præsentere deres arbejde. Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar og synthesizere, Anton Fogt Pedersen på Bas og synthesizere og Oliver Paluch på trommer.

VEL MØDT!

Team HQ

dec 11 2020

Details

Date: december 11, 2020
Time: 19:30 - 22:00
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event