Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Loose Ends – EP-release: “Yearning For Something Else” + Support: Pale rider (OBS. Ny dato)

Loose Ends griber håbløsheden hvor tidligere generationer af punk-bands gav slip.

Denne aften fejrer vi udgivelsen af deres nye EP: “Yearning For Something Else”.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 75 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk, disco)
Loose Ends:
Loose Ends er blomstret ud af den aarhusianske undergrund, med det legendariske spillested, TAPE, der desværre lukkede i 2020, som omdrejningspunkt. “Vi er vokset op i et miljø, der især handler om DIY. De første, rigtig dårlige demo-optagelser udgav vi selv på kassettebånd, og vi arrangerer også selv shows. Vi holdt for eksempel selv vores demo-release på Sway i Aarhus. Hvis ingen andre booker os, så gør vi det fandme selv. For folk skal høre vores musik, om mainstream-spillestederne vil det eller ej!” insisterer frontmand Holger Møller Dybro.

Om gruppens lyd fastslår han: “Det hele er lidt trist og opgivende, men forhåbentlig ikke for patetisk. Vi har en ambition om, at vores musik skal være uforudsigelig og i konstant bevægelse. Og så må det gerne larme rigtig meget og kræve gode ørepropper.”

Bandets ene guitarist, Lasse Frøsig Thude fortsætter: “Støjen er gennemgående på stort alle vores numre – nogle gange som en decideret lydmur, andre gange bare som feed – og vi er ikke bange for at eksperimentere. På EP’en har vi ladet os inspirere af især shoegaze og punkrock, men der er også referencer til black metal.”

Support: Pale Rider:
Pale rider er inspireret af det søvnige, lovløse liv i grænselandet mellem Skåne og Småland. De store lastbiler lastet med tømmer fra endeløse granplantager, biblioteket, der har åbent én dag om ugen, den lukkede landsbyøkonomi hvor man ikke betaler med penge, men med tjenester. Længslen efter storbyen, efter gamle og nye forelskelser. Tiden står stille i huset i skoven, hvor alle tider er lige virkelige.
mar 11 2022

Details

Date: marts 11, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event