Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Loose Ends + The Klittens

Hul og TRAIN præsenterer: Loose Ends + The Klittens live på HeadQuarters
Loose Ends:

“På scenen er Loose Ends konfrontatoriske som få, og det handler om ikke at stå i vejen for frontmand Holger Møller Dybro, når han eksploderer!

Musikken omfavner på én gang melankoli og vildskab, og med et simpelt set-up af to guitarer, en bas, trommer og vokal, formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støj-sektioner som bagtæppe. Loose Ends er blomstret ud af den aarhusianske undergrund, med det nu hedengangne spillested TAPE som omdrejningspunkt. Kvintettens aggressive og eksplosive koncerter, får ørerne til at bløde og giver dig lyst til at stikke sidemanden en lammer.

Da Loose Ends indtog HeadQuarters under sidste års SPOT, overgav det tætpakkede publikum sig hurtigt til de unge musikere, heriblandt den tydeligt begejstrede musikjournalist David Fricke, som så på fra siden af scenen. Han kaldte dem sidenhen et af de bedste bands han havde set, i sin radio-rapport fra festivalen.
Sidste år udkom EP’en ‘Yearning for Something Else’ til store roser, og lige nu er de aktuelle med det mastodontiske debut-album ‘A Blatant Reaction’.”
The Klittens:
The Klittens er fem musikere med en mission. The Klittens er et band for personer med hang til glade sange og triste følelser. Deres musik er et overraskende mix af indie fuzz og DIY. Resultatet er et repertoire der rækker fra mørk post-punk til dansable sange om bedstemødre.
Bandets gør-det-selv-tilgang er det, der gør The Klittens til en uforudsigelig, men sjov gruppe venner, der er klar til at opleve hvert nyt skridt, de tager.
Bandet udgav deres første tre singler i 2020, som fik en masse anerkendelse på trods af pandemien og begrænsede muligheder. De startede med ‘Manic Dixi Dream Girl’ (selvudgivet), efterfulgt af ‘Bleeding Gums’ (Permanent Creeps, UK) og ‘Liebe Resi’ (Geertruida, NL).
*****************************
✦ Dørene åbner: kl. 19.00
✦ Koncertstart: kl. 20.00
✦ Forsalg: 100 kr. + gebyr
✦ Dørsalg: 125 kr.
✦ Ståpladser
Koncerten er på HeadQuarters
Valdemarsgade 1
8000 Aarhus C
*****************************
Handicapbillet:
Der tilbydes et begrænset antal kørestols- og handicapbilletter inkl. gratis ledsager til koncerten. Du køber en handicapbillet via Ticketmaster på tlf. nr. 38 48 16 33. Gyldigt ledsagerkort skal medbringes og fremvises på koncertaftenen.
aug 26 2023

Details

Date: august 26, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event