Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Maaneland + Support: EMIL

I sine tyvere står man oftest mellem en frigjort ungdom, hvor drømmene er store, og et voksenliv, der på den anden side destillerer de samme drømme med et nøgternt syn. Det er som ‘metervarer’, der tynger ens forvent- ninger til tilværelsen. Det sætter Aalborg-duoen Maaneland lyd til på deres debutalbum ”Metervarer Til En Drømmer”.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Maaneland:
”Metervarer Til En Drømmer” er et album, der både sonisk og tekstligt afspejler bandets rejse indtil videre. Med et naturligt paradoks mellem at skabe tempofyldt, storslået pop/rock og synge om det melankolske sted i livets mellemregninger, udtrykker sangene en udforsk- ning af identitet. De kommenterer på en samtid, hvor alt glorificeres på SoMe-platforme – højdepunkter og livets milepæle kommer i forgrunden, og man skal være unik og skille sig ud. Maaneland vil være den umiddelbare og genkendelige lyd af mellemtiden – om dagen i morgen og ikke bare den næste store begivenhed.

+ Support: EMIL
Spænd hjelmen! eller tag den helt af? når EMIL lukker dig ind i et univers af afbrændthed, indebrændthed og affundethed. Det går stærkt når alle idioterne skal have af vide at de er nogle skiderikker, og det bliver ømt når EMIL finder ud af at det nok er ham der er skiderikken. EMIL pakker punk energi og rendestens poesi ind i popmusik, som du både kan slå hjernen fra og danse til, men også samle følelserne op og forholde dig til.

Tag med til terapisession hos EMIL, hvor det er bumsen der ligger dagsordenen, ikke socialrådgiveren – selvom EMIL beholder cykelhjelmen på lidt endnu.

nov 03 2023

Details

Date: november 3
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event