Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Magnus Munk Tækker & The Solace Band

Magnus Munk Tækker er en ung guitarist, som sammen med sine gutter i “The Solace Band” vil forføre dig ind i et drømmende indie-jazz/folk univers af instrumentale kompositioner. 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00 
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr. 
➤ Entré i døren: 80 kr. 

Magnus Munk Tækker & The Solace Band frembringer stemninger fra solskinsrige og håbefulde sommerdage, 1950’er noir-film og regnfulde november aftener, når de spiller sig igennem bundne kompositioner og løse improvisationer.

Koncerten kommer i kølvandet på udgivelsen af debutpladen fra Magnus Munk Tækker,  Bright Yellow Space, der er en hyldest til selve inspirations-følelsen samt den indre drivkraft og skabertrang. Et projekt, der omfavner den ærlige lyst til at kaste sig ud på åbent hav – og lader bekymringerne og usikkerheden blive hjemme.  

“…i den grad har et meget hørbart og unikt talent, der bør komme et stadig større og mere bredt orienteret jazzpublikum for øre. De tre numre her kan simpelthen ikke undgå at indgå i en videre dialog om det bedste der skete på den danske jazzscene i 2021…” – Mads Kornum (Side 33)

“…en af de sjældne debutplader. Det er en original, gennembearbejdet og sammenhængende plade…” – Niels Overgård (Jazznyt)

Sådan skriver musik magasinerne Side33 og Jazznyt om “Bright Yellow Space”, der udkom d. 11 Juni 2021 og vil være at købe på VINYL til koncerten! 

Musikerne er:
Magnus Munk Tækker – el. guitar & pedal steel
Andreas Birk Olesen – klaver
Søren Juul Christensen – kontrabas
Sebastian Kinch – trommer
Jacob Birkeland Steenstrup – trompet og flygelhorn.  

nov 02 2021

Details

Date: november 2, 2021
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event