Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Mardi Gras @ HeadQuarters

★★★ HEADQUARTERS PRESENTS ★★★ Lørdag d. 25 februar inviterer HeadQuarters, for 2. gang nogensinde, indenfor til Aarhus’, og vel også Jyllands, eneste og største Mardi Gras event. Aftenens gumbo består af en bred vifte af musik med rødder i New Orleans. Jazz, streetfunk, blues og soul bliver serveret af en række af Aarhus’ og Jyllands absolut bedste unge musikere indenfor genren. 

PROGRAM:

HQ åbner kl. 19.00.
Koncert: Sebastian Bode kl. 20.00. 
Koncert: Emil Otto Quintet kl. 21.15.
Koncert: Gumbo Ya-Ya! kl. 22.30. 
00.00 – 05.00: HQ Soul DJ -> Mads Heatvalley

SEBASTIAN BODE

Bode and the Hoochie coos  Der er ikke mindst garanteret en blueset stemning, når blues-trioen Bode and the Hoochie coos, med et stabilt slide-spil og swingende rytmer, tager publikum på en rejse gennem sydstaterne.
Sebastian Bode på blot 19 år, har i en tidlig alder viet sit liv til Bluesmusikken, og allerede sat sine spor på den danske blues-scene. Bode and the Hoochie coos består af Sebastian Bode – guitar/sang. Søren Pedersen – trommer. Mathias Gregersen – Bas.

EMIL OTTO QUINTET
Blandt disharmonier og melodiske twists, finder man den unge jazz pianist- og sanger Emil Otto.

Emil Otto er inspireret af crooner-traditionen og specielt de store jazzvokalister og entertainere fra Nat King Cole, Frank Sinatra til Harry Connick Jr.

Quintetten består af Thorbjørn Stefansson (b-), Johannes Bohn (drm), Jascha Briand (gtr) og Jonathan Bruun Meyer (trb).

GUMBO YA-YA!
Navnet er, som musikken, hentet i den musikalske heksekedel de kalder New Orleans. Her betyder Gumbo Ya-Ya! Noget i retning af ”Alle-taler-hele-tiden” og er et udtryk for kollektiv improvisation, en disciplin New Orleans’ musikere forstår bedre end de fleste. Lige i dette tilfælde er Gumbo Ya-Ya! fællesbetegnelsen for seks århusianske musikere, der med funky fornemmelse leverer et sandt musikalsk Mardi Gras på scenen. 

DJ

Aftenens DJ er: Mads Heatvalley. Yes, navnet siger det hele om 😉

 

Gør det fordi du vil have en anderledes og unik oplevelse i Aarhus byliv, og gerne støtter op om jazz musikken i Danmark! 

]]>

feb 25 2017

Details

Date: februar 25, 2017
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / / / / /
Website: FB Event

Arrangør