Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Marius Ziska (FO) – supp. The Radar Post

Færøske Marius Ziska fik med albumudgivelsen “Home / Heim” i 2015 sit store gennembrud på Færøerne. Pladen blev samtidig udgivet i Danmark og Tyskland, hvor den fik en række flotte anmeldelser og blev fulgt op af turneer i Tyskland, Rusland og Danmark.

Marius Ziska vandt sidste år Faroese Music Awards – en for “Årets Sanger” og en for “Årets Sang” med singlen “Going Home”. Netop dette nummer forelskede den danske instruktør Anders Agger sig også i, og det blev brugt som soundtrack i DR dokumentaren “Anne & Anders tilbage til rødderne” i sommeren 15.

Home /Heim er udformet som en dobbelt EP med en engelsk og en færøsk side men på trods af de to forskellige sprog, fremstår albummet ekstremt helstøbt.

“Home/Heim, kan blive dét, der baner vej for både personens og orkesterets internationale gennembrud…Vel genkender man den nordatlantiske melankoli i såvel sang som musik, men samtidig er der så absolut en international dimension over alle otte numre.” (GAFFA)

————-


Bag kunstnernavnet The Radar Post gemmer sig sangskriver og producer, Esben Svane. Efter mange år som trommeslager på den danske musikscene blev det tid til at lægge stikkerne fra sig, tage guitaren på ryggen i stedet og drage ud i Europa alene med sine egne sange. Efter et par EP’er i eget navn, udgav han i 2015 det selvbetitlede debutalbum “The Radar Post”´, som blev varmt modtaget især i Tyskland. Siden da har han bl.a. spillet i Danmark, Tyskland og brugt tiden på at skrive og producere opfølgeren til den anmelderroste debut, der udkommer på Nordic Music Society i efteråret 2017.
 
“Det er sangen og – ikke mindst – teksten, der er i fokus, og den fremføres på en fuldstændig ærlig og dybt personlig måde. Det blev leveret med en sjældent set nerve og sjæl, som fik mig til at glemme tid og sted, standse op og frem for alt: lytte. For det er dét The Radar Post kan – han får folk til at lytte.” – Bands of Tomorrow

“Til trods for det stærkt personlige islæt lyder The Radar Post ikke som rendyrket selvterapi, men sparker som sit eget levende bæst. – GAFFA
 
“Sophisticated songwriting and great lyrics” – Intro Magazine
 
“An album that proves size down to the smallest details” – Amusio
]]>

mar 21 2017

Details

Date: marts 21, 2017
Time: 19:00 - 01:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør