Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Mary Anne’s Polar Rig

Mary Anne’s Polar Rig indtager HeadQuarters med graciøs og gennemført garage-rock!

Bandet, som har sit udgangspunkt i Malmö’s undergrunds-rockscene, er ledt an af den dedikerede duo, Malin Hofvander og Harald Ingvarsson.
Deres signaturlyd er karakteriseret af skramlet, legesyg guitar kombineret med melodisk punk-vokal – en lyd der har erobret publikum, siden debutudgivelsen ‘Surfaced’ fra 2018.
Den fuzzede indie-pop/rock vedblev at være en musikalsk identitet, da de i 2021 udgav deres første album “Makes You Happy”, der foruden musikken blev suppleret af artsy musikvideoer, der giver indblik i bandets rebelske energi.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 155 kr.
➤ Entré i døren: 175 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

I 2023 kulminerede den musikalske rejse for Mary Anne’s Polar Rig, da de ifm. med udgivelsen af 2. album, “Makes You Wonder” leverede en kaskade af koncerter i Berlin, London og Norden.
I Danmark blev deres optræden beskrevet som et brag af en koncert, hvor publikum gik totalt amok, og bandet spillede et super tight og ekstremt overbevisende show, der kom langt, langt ud over scenekanten! ‘
I Danmark blev deres optræden beskrevet som et brag af en koncert, hvor publikum gik totalt amok, og bandet spillede et super tight og ekstremt overbevisende show, der kom langt, langt ud over scenekanten!
.. og af gruppens eget label, er Mary Anne’s Polar Rig garanteret som bandet, der altid leverer sit A-game og gør hvert eneste show til noget helt specielt.

 

Koncerten præsenteres i samarbejde med Voxhall.

feb 24 2024

Details

Date: februar 24
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 155kr / 155kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event