Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Masasolo & Favor + Support: Lukas Vanggaard

HeadQuarters har inviteret et par af de mest spændende, danske sangskrivere lige nu, til at komme på besøg og dele deres musik med os! Masasolo med sin eksperimenterende popmusik, Favor med sin hypede alt-pop og lokale Lukas Vanggaard med sine romantiske, imødekommende popsange.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré i døren: 90 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-03:00
 
Masasolo:
Det er gået stærkt for danske Masasolo. Til at starte med var projektet blot en mappe, der lå på for frontmand og sangskriver Morten Søgaards computer – fyldt med eksperimenter og sange, han ikke syntes passede ind nogen steder. Men alt dette ændrede sig hurtigt en dag Søgaard uploadede en af sangene på nettet. Med kun en sang ude blev Masasolo efterfølgende booket til Roskilde Festivalen – allerede inden projektet havde fået sit navn. Senere samme år udgav de EP’en “Breakup” og i 2017 kunne Masasolo så annoncere albummet ​At Sixes and Sevens​, der modtog talrige roser både herhjemme og i udlandet. Albummet blev fulgt op af en større tour og et travlt koncertår, men blev i efteråret 2018 afløst af en tilbagevenden til det hjemmebyggede studie i Valby hvor det hele startede. Tiden i studiet har nu materialiseret sig til albummet ​Bridges, som udkom d. 18. Oktober sidste år.
 
Musikken på​ Bridges​ h​ar på den ene side tydelige referencer til 70’ernes eksperimenterende rockmusik, men på samme tid en fod placeret i moderne episk popmusik med store omkvæd. På albummet har Søgaard indspillet live i studiet med sit faste liveband, der består af Anders Haaning (Irene, Darling Don’t Dance), Peter Sabroe (Hellas, Tårn) og Jacob Haubjerg (Luster, Savage Rose). De 4 erfarne musikere har tilsammen skabt et helstøbt og levende udtryk.
 
Favor:
Favor er gået fra omrejsende troubadour til alt-pop indie darling med kombinationen af hans smittende melodier og rytmiske instrumentering. Musikken skaber en throwback poplyd med nutidig sofistikering, der har fået blogs og musikmagasiner til at sammenligne ham med britiske The 1975 og Kindness.
Favor har opbygget en loyal fanskare med sin ekstroverte live optrædener i forlængelse af den roste 2018 EP “Lightweight For The Heavyhearted.” Han fulgte op med sin anden EP i oktober 2019, der inkluderede den web-hypede single Wiki, der for alvor trak den danske sangskriver ind i indiepoppens større liga og sat scenen for udgivelsen af Favors debutalbum i marts 2020.
 
Lukas Vanggaard:
Lukas Vanggaard er en århusiansk sangskriver og multiinstrumentalist som i 2020 byder på flere releases herunder singlerne ’OMG’ og ’Rør ved mig’. Lukas laver håbefuld (læs: håbløs), romantisk og energisk indiepop med danske tekster. Lukas er bl.a. kendt for sit samarbejde med navne som Juncker, GRUK og Wild Forest.
apr 09 2020

Details

Date: april 9, 2020
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 90kr
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event