Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

MATHILDE + Aureola

HeadQuarters præsenterer en aften med to af den musikalske undergrunds mest inderlige, intense popartister! Kom med ned i kælderen og oplev MATHILDEs melodiøse, stimulerende pop – og Aureolas sensuelle, kraftfulde R&B.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré: 70 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

MATHILDE:
Mødtes Susanne Sundfør, Caroline Polachek og Kate Bush over en flaske rødvin eller to, snakkede om livet og kærligheden og dansede til solopgang, ville aftenen smelte ind i lyden fra MATHILDE. Hun er melodiøs pop, hvor hook møder vokalklar inderlighed. Og publikum inviteres helt nær. MATHILDE udgav i 2021 debut-EP’en INSECURIOSITY, der ønsker at tilføre forståelse for selvværdets facader og skrøbelighedens styrker. EP’en modtog rigtig flot modtagelse blandt anmeldere, bl.a. hos Modgift og Side 33. MATHILDE arbejder nu på sit debut-album.

Aureola:
Aureola er latin for helkropsglorie, og så lyder det som areola, der betyder brystvorte. Sådan spænder hendes elektroniske r&b – det ene øjeblik storslået, det næste med lytteren lokket helt tæt på; som en mavepuster efterfulgt af et kys på kinden. Aureolas seneste single “Paint Me” landede interviews hos bla. Scandinavian Soul, Uniradioen samt podcasten Bare Sex, med sit underfundige take på at skrive en sang om seksuel frigørelse og empowerment.

feb 02 2023

Details

Date: februar 2, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event